Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

"Σαρώνει" στις αίθουσες το "Μην Ανοίγεις την Πόρτα" των Unboxholics (VIDEO)

29 Απριλίου 2024 10:37
mhn-anoigeis-thn-porta
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Κάθε προσδοκία κατάφερε να ξεπεράσει από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ των Unboxholics "Μην Ανοίγεις την Πόρτα". Μόνο την Πέμπτη, στην πρεμιέρα του, "έκοψε" 27.000 εισιτήρια κι όλα δείχνουν ότι αν διατηρήσει αυτό τον ρυθμό, θα ξεπεράσει κατά πολύ άλλες επιτυχημένες ελληνικές παραγωγές, όπως "Η Φόνισσα", το "Μόλις Χώρισα", αλλά και τη "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο".

Η ενθαρρυντική αυτή καταγραφή, δίνει νέα πνοή στο ελληνικό box office και την αισιοδοξία ότι το συγκεκριμένο είδος -που οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει με αμερικανικές παραγωγές- μπορεί κάλλιστα να γίνει και ελληνική υπόθεση αν υπάρχει μεράκι και σωστή προσέγγιση.


Δεν είναι, βέβαια, να απορεί κανείς για αυτή την επιτυχία, μιας και οι προπωλήσεις είχαν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου, γεγονός που καταμαρτυρούσε την ανυπομονησία του σινεφίλ κοινού. Μάλιστα, όσοι τυχεροί πρόλαβαν μέσα στο πρώτο 4ήμερο προβολής του να δουν το "Μην ανοίγεις την πόρτα", κάνουν λόγο για μια εξαιρετική ταινία, που απογειώνεται από το φανταστικό soundtrack της μοναδικής Kid Moxie!

Σκηνοθέτες και σεναριογράφοι είναι οι αδερφοί Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, με τον πρώτο να κατέχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Φωτεινή Λεβογιάννη.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μακριά από τον πολιτισμό, σ' ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

'Μην Ανοίγεις την Πόρτα' των Unboxholics

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share