Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

"Μπουστάρισμα" Τσιτσιπά με Μάργκοτ Ρόμπι! «Θα πρέπει να βλέπω ταινίες της πριν...» - Επικός διάλογος του Στέφανου με δημοσιογράφο (Video)

Μυθικό σκηνικό μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο του στο Ρολάν Γκαρός

29 Μαΐου 2023 13:11
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο θαυμασμός του Στέφανου Τσιτσιπά προς το πρόσωπο της Μάργκοτ Ρόμπι είναι γνωστός. Σε συνέντευξή του στο Ρολάν Γκαρός, μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο, ο 24χρονος τενίστας δέχτηκε το τρολάρισμα από δημοσιογράφο.

«Θα πρέπει να βλέπω ταινίες της πριν...» - Επικός διάλογος του Στέφανου με δημοσιογράφο

Δημοσιογράφος: «Στέφανε, πριν λίγες μέρες μιλούσα με την ηθοποιό, Μάργκοτ Ρόμπι, που ξέρω ότι είσαι μεγάλος θαυμαστής της»

Τσιτσιπάς: «Τι;»

Δημοσιογράφος: «Μιλούσα με την Μάργκοτ Ρόμπι»

Τσιτσιπάς: «Όχι, δεν μιλούσες!»

Δημοσιογράφος: «Σωστά, δεν μιλούσα. Αλλά ήθελα να τραβήξω την προσοχή σου. Είδα ότι έλαμψαν τα μάτια σου. Μια από τις ταινίες της λέγεται Dreamland».

Τσιτσιπάς: «Είναι καινούρια ταινία αυτή;».

Δημοσιογράφος: «Είναι του 2019».

Τσιτσιπάς: «Θα πρέπει να τη δω!».

Δημοσιογράφος: «Τι πρέπει να κάνεις εδώ στο Ρολάν Γκαρός για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα;».

Τσιτσιπάς: «Θα πρέπει να βλέπω ταινίες της πριν τους αγώνες. Θα βοηθούσε σίγουρα (γέλια). Θα βοηθούσαν επίσης λίγο κρασί και μπαγκέτες, όσο είμαι εδώ στο Παρίσι».

«Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι κακό, δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του! Ο Στέφανος είναι πολύ ευαίσθητο παιδί» - Στήριξε τον Τσιτσιπά ο πατέρας του μετά το "μ@λ@κ@σμ@ν@" στη μητέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο για λάθος λόγους, αφού μία αντιπαράθεση με τη μητέρα του την ώρα του αγώνα του, οδήγησε σε ξέσπασμα εναντίον της, με τον υβριστικό χαρακτηρισμό "μ@λ@κ@σμ@ν@"!

Ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε αργότερα μετανιωμένος για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση, ενώ ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωϊνό» του ANT1 και υποστήριξε ότι η σύζυγός του και μητέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, έκανε με τη σειρά της λάθος προσέγγιση εκείνη τη στιγμή.

Στήριξε τον Τσιτσιπά ο πατέρας του μετά το "μ@λ@κ@σμ@ν@" στη μητέρα του

«Όλα καλά για τον Στέφανο. Είναι σε καλή κατάσταση, είναι ήρεμος, έχει προετοιμαστεί σωστά και θα παίξει πιστεύω ένα τουρνουά που χρειάζεται να παίξει.

Στο Παρίσι μας αγκαλιάζουν με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Ο ελληνισμός υπάρχει παντού σε όλο τον κόσμο, οπότε νομίζω και το Παρίσι έχει πια δεθεί με τα παιδιά, με τον Στέφανο, με τη Μαρία και ζουν κι αυτοί την προσπάθεια των παιδιών.

Όταν είμαι μέσα στο γήπεδο του τένις, προσπαθώ συναισθηματικά να ξεπεράσω λίγο ότι είναι γιος μου. Ότι είμαι περισσότερο προπονητής του παρά πατέρας του, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο φαντάζομαι. Νομίζω ότι μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει καλά αυτές τις ισορροπίες.

Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να διορθώσουμε πράγματα, αλλά είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε και οι δύο ότι θα πρέπει να γίνονται μικροδιορθώσεις και από τις δύο πλευρές. Και από τον Στέφανο και από την οικογένειά του.

Δεν έγινε κάτι το περίεργο εκεί (σ.σ. με τη μητέρα του). Εντάξει, η μητέρα του απλά ένιωσε ότι χρειάζεται κάποιες προπονητικές συμβουλές. Όντως η ίδια είναι σχετική με το τένις, είναι πρώην αθλήτρια.

Ο Στέφανος θεωρεί ότι δεν χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή αυτές τις συμβουλές και μάλιστα να τις δεχθεί στη γλώσσα της μητέρας του. Η μητέρα του θεώρησε σωστό ότι μπορεί να τον βοηθήσει εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί ο ίδιος ήθελε, όπως έδειξε και στο παρελθόν, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τα ματς.

Και μάλιστα σας υπενθυμίζω ότι στον τελευταίο αγώνα, στο Τορίνο, ήταν με tie break πίσω στο τρίτο σετ, κατάφερε το ξεπέρασε και πήρε τον αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικός αγώνας για να προκριθεί. Οπότε, απλά είναι φυσικό για μία μητέρα να ανησυχεί για το παιδί της. Όλοι οι γονείς βλέπουμε τα παιδιά μας πάντα ότι χρειάζονται τη βοήθειά μας και ότι μπορούμε να δώσουμε μία χρήσιμη συμβουλή.

Αλλά νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτά τα επίπεδα που αγωνίζονται, είναι τόσο πολύ σημαντικό να είναι ο εαυτός σου και να είσαι με τον εαυτό σου και να βρίσκεις τις λύσεις εσύ, οπότε νομίζω και η σύζυγός μου κατάλαβε ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται στον αγώνα και να αφήσει τον Στέφανο να παίρνει τις αποφάσεις.

Ο Στέφανος είναι πολύ ευαίσθητο παιδί. Αλλά δεν νομίζω ότι έκανε κάτι κακό, δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του. Απλά της είπε ότι πρέπει να φύγει από το γήπεδο για να παίξει ο ίδιος. Αλλά η μητέρα του επειδή είναι αθλήτρια και η ίδια έχει παίξει τένις, νομίζει ότι η ίδια κρατάει τη ρακέτα και ότι παίζει στον αγώνα αυτόν. Αλλά δεν είναι έτσι.

Το τένις είναι πολύ μοναχικό άθλημα και νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όσοι παίζουν τένις και όσοι γίνονται πιο φιλικοί με το άθλημα. Και ότι όλες οι λύσεις, όποιος κι αν είναι προπονητής σου, πρέπει να είναι δικές σου. Να βρεις εσύ τις λύσεις και όχι κάποιος άλλος»

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share