Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Basket League: Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό με απόφαση Σερέλη - Το χτύπημα σε συμπαίκτη του που έφερε την οριστική ρήξη

Όλο το παρασκήνιο

28 Απριλίου 2023 17:37
Basket League: Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό με απόφαση Σερέλη - Το χτύπημα σε συμπαίκτη του που έφερε την οριστική ρήξη
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Basket League: Ο Ντουέιν Μπέικον είναι και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό! Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά γύρω από τον Αμερικανό, μετά και το τρίτο του πειθαρχικό παράπτωμα και όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, οι εξελίξεις ήρθαν σύντομα.

Ενώ, πριν λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός πάτησε το «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κολοσσός ήταν ελλιπής και το «τριφύλλι» πέρασε με 89-47 από τη Ρόδο, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και περνώντας στα ημιτελικά της Basket League

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό είχε γίνει η αρχή, με τον Μπέικον να μη δέχεται να μπει στο ματς, τρία λεπτά πριν τη λήξη του και ενώ όλα είχαν κριθεί, παρά την κλήση του Ράντονιτς.

Η συνέχεια έγινε στο Μονακό, όπου με τον πρώην συμπαίκτη του, Μάικ Τζέιμς ξενύχτησε και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ το τρίτο συμβάν ήταν αυτό που εξάντλησε την υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Το χτύπημα σε συμπαίκτη του που έφερε την οριστική ρήξη

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός χτύπησε συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας και έτσι ο Χρήστος Σερέλης πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από το ρόστερ και να πορευτεί ως έχει, δίχως εκείνον, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Ο Μπέικον δεν αγωνίστηκε ούτε στη Ρόδο, στην τελευταία αναμέτρηση με τον Κολοσσό και ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του μαζί του, παρότι η χρονιά στην Basket League δεν έχει τελειώσει. Έτσι οι «πράσινοι» θα πορευτούν με πέντε ξένους πλέον σε ημιτελικούς και τελικό, τους Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

Ο Αμερικανός έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague, έχοντας 16.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share