Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Λευτέρης Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει κάποιον αθλητή που έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο»

«Εάν υπήρξαν περιστατικά, λυπάμαι πολύ»

21 Οκτωβρίου 2021 11:02
Λευτέρης Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει κάποιον αθλητή που έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κοσμική εκδήλωση βρέθηκε χθες ο Λευτέρης Πετρούνιας και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί προκειμένου να αποσπάσει δηλώσεις του.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης αρχικά αναφέρθηκε στην σύζυγο του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία συμμετέχει στο «Dancing with the Stars», δηλώνοντας πως είναι πολύ περήφανος και πως έπειτα από δύο εγκυμοσύνες θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να κάνει κάτι για εκείνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έγιναν για το ελληνικό #metoo οι οποίες ξεκίνησαν από το χώρο του αθλητισμού δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ.

Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο…»

FIFA WORLD CUP QATAR 2022

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share