Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα! O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύονται

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες

23 Σεπτεμβρίου 2021 15:31
Ευχάριστα! O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση παντρεύονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η πρώην αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση παντρεύονται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

H αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA, από τον Άρη Καβατζίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πάρτι του γάμου τους θα βρεθεί ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος θα τραγουδήσει, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλούση έχουν αποκτήσει δύο κορούλες:

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Γνωστός τραγουδιστής ο νονός των παιδιών τους

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Γνωστός τραγουδιστής ο νονός των παιδιών τους

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς το ζευγάρι βάφτισε τα κοριτσάκια του. Παράλληλα, δείτε τι αποκαλύπτει η Ελεονώρα Μελέτη για την βάπτιση της κόρης της.

Η μεγαλύτερη κόρη τους, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, και η μικρότερη που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 βαφτίστηκε Ελένη.

Ο νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο με το μαρτυρικό του που έγραφε: «νονός».

Νόνος ο Χρήστος Μάστορας

Από την άλλη, την Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Από την άλλη, την Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής

Η χαρούμενη μαμά λίγο μετά το μυστήριο ανέβασε δύο βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram. «Λοιπόν, κάπου εδώ τελειώνει η βάφτισή μας. Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας, που μας φωτογράφισαν αυτή την όμορφη ημέρα με τις κούκλες μας», είπε χαρακτηριστικά.






 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share