Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Ανακοινώθηκε τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού

Έχουν ήδη αναβληθεί οι αγώνες του για την Ευρωλίγκα

16 Νοεμβρίου 2020 21:01
Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Ανακοινώθηκε τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, αφού τα κρούσματα κορωνοϊού δε σταματούν να «χτυπούν» την ομάδα, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να ανακοινώνουν και τέταρτο.

Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα, μετά το τρίτο που υπήρξε πριν, απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχεδόν συνέπεσε με εκείνη της Ευρωλίγκας, που έκανε κι επισήμως γνωστή την αναβολή των δύο αγώνων της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στη διαβολοβδομάδα.

Οι αγώνες δηλαδή με την Μπαρτσελόνα και τη Βιλερμπάν που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν και η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει άλλες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους.

Ανατροπή πρόκρισης για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Άλμπα, αλλά όταν ανέβασε ταχύτητα και αύξησε ενέργεια πήρε, μέσα σε ένα ημίχρονο, τη νίκη (75-71).

Για είκοσι λεπτά, ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά σε άλλο γήπεδο: Εκτός κλίματος, με λάθη, ακατανόητες επιλογές στην επίθεση και κάκιστη αμυντική λειτουργία, οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν σταθερά με διψήφια διαφορά από την Άλμπα και μπήκε σε... μεγάλους μπελάδες.

Η ανάπαυλα και οι... φωνές του Μπαρτζώκα άλλαξαν την εικόνα και οι Πειραιώτες έκαναν αυτό που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές σε όλους τους τομείς, σοβαρεύτηκε, επέβαλλε τον ρυθμό του και τελικά έφτασε στη νίκη (75-71), που έδωσε συνέχεια στο διπλό επί της Ζενίτ και ανέβασε τους «ερυθρόλευκους» στο 5-3.

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ έκανε όλες τις δουλειές στο γήπεδο και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ενώ καλός ήταν και ο Σακίελ ΜακΚίσικ (12 πόντοι, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Έδωσαν σημαντικές βοήθειες οι Κώστας Παπανικολάου (8 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Βασίλης Σπανούλης (6 πόντοι, 6 ασίστ, 2 τρίποντα).

Αντίθετα, η Άλμπα δεν πήρε πολλά από τους σταρ της (έμειναν χαμηλά οι Έρικσον - Σίκμα) και έπεσε στο 1-5.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share