ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Αποκαλυπτική η Σία Κοσιώνη: Όσα είπε για ΑΝΤ1 και Ρέβη – Κουρδή – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την έκρηξη στην Πλάκα

Σία Κοσιώνη
Η εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μια συνέντευξη που συνδύασε επαγγελματικές αποκαλύψεις, διευκρινίσεις για ένα πολυσυζητημένο τηλεοπτικό ζήτημα και μια ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σία Κοσιώνη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε στις ερωτήσεις του Δημήτρη Σιδηρόπουλου και αναφέρθηκε τόσο στις εξελίξεις γύρω από τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 όσο και στη συζήτηση που προκλήθηκε από προηγούμενες δηλώσεις της για τη δικαστική αντιπαράθεση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή με τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, εκείνο που έδωσε έναν εντελώς διαφορετικό τόνο στη συνέντευξη ήταν η αναφορά της στην έκρηξη που σημειώθηκε στην Πλάκα.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε την αναστάτωση που επικράτησε στην οικογένειά της, καθώς βρισκόταν στην περιοχή όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ το σημείο της έκρηξης συνδέεται και με την καθημερινή διαδρομή του γιου της προς το σχολείο. Όπως αποκάλυψε, ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους για να διαπιστώσει πού βρίσκονταν και αν ήταν ασφαλείς. Η Σία Κοσιώνη μίλησε με ανακούφιση για το γεγονός ότι η οικογένειά της δεν βρέθηκε σε κίνδυνο, παραδεχόμενη παράλληλα ότι η συγκεκριμένη χρονιά της έχει επιφυλάξει αρκετές δύσκολες στιγμές.

Η συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και η διευκρίνιση για τη δικαστική υπόθεση Ρέβη – Κουρδή

Αρχικά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα επαγγελματικά σχέδια της Σίας Κοσιώνη και στη συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετική για την παρουσία της στο κανάλι, εξηγώντας ότι οι μέχρι τώρα τηλεοπτικές εμφανίσεις της δεν αποτελούν απαραίτητα το σύνολο όσων σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα. Όπως ανέφερε, προσπαθεί να συμμετέχει όσο το δυνατόν συχνότερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η συνεργασία της θα περιοριστεί στη συγκεκριμένη παρουσία.

ANT1
ANT1

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις για μια νέα εκπομπή, αλλά και για επιπλέον τηλεοπτικές δραστηριότητες. «Έχω μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Στα παιδιά στο Καλημέρα Ελλάδα πηγαίνω όποτε μπορώ. Προσπαθώ να έχω μια σχετικά σταθερή παρουσία. Από κει και πέρα, είμαστε στην αρχή αυτής της συνεργασίας, η οποία έχει να δώσει κι άλλα. Συζητάμε για μια εκπομπή, συζητάμε για άλλα πράγματα. Θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Σία Κοσιώνη επέλεξε να μην προχωρήσει σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις θα γίνουν γνωστές σταδιακά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη δικαστική διαμάχη της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή με τον ΣΚΑΪ, ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει την τηλεοπτική επικαιρότητα. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενο προηγούμενης δήλωσής της, καθώς, όπως υποστήριξε, τα λόγια της είχαν ερμηνευτεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που εννοούσε. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι γνώριζε την ύπαρξη της δικαστικής αντιπαράθεσης, αλλά δεν είχε ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της δίκης. «Σχολιάστηκε με λάθος τρόπο από τους ανθρώπους. Εντάξει, συμβαίνει αυτό. Εγώ αυτό που είπα ήταν ότι δεν ήξερα το αποτέλεσμα της δίκης, για τη δικαστική διαμάχη γνώριζα», διευκρίνισε.

Στα δικαστήρια ΣΚΑΪ, Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής

Η έκρηξη στην Πλάκα και η αγωνία της οικογένειας

Το πιο προσωπικό μέρος της συνέντευξης αφορούσε την έκρηξη που σημειώθηκε στην Πλάκα, ένα περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη Σία Κοσιώνη και στους δικούς της ανθρώπους. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι βρισκόταν στη γειτονιά την ώρα που συνέβη η έκρηξη και ενημερώθηκε σχεδόν αμέσως για όσα είχαν συμβεί. Η εγγύτητα στο σημείο του περιστατικού ήταν αρκετή για να προκαλέσει έντονη ανησυχία, ιδιαίτερα επειδή πρόκειται για μια περιοχή με την οποία η οικογένειά της έχει καθημερινή επαφή.

Έκρηξη στην Πλάκα: Από θαύμα σώθηκαν 12 μαθητές – Το σχολικό βαν πέρασε δευτερόλεπτα πριν από την τραγωδία

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από το συγκεκριμένο σημείο περνά και το σχολικό λεωφορείο που χρησιμοποιεί ο γιος της. Αυτή η λεπτομέρεια έκανε το περιστατικό ακόμη πιο ανησυχητικό για την ίδια, καθώς συνειδητοποίησε πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν οι συνθήκες ήταν άλλες. Ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, προσπάθησε να εντοπίσει τη σύζυγο και το παιδί τους, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι βρίσκονταν μακριά από το σημείο της έκρηξης.

Η Σία Κοσιώνη περιέγραψε με έντονη συναισθηματική φόρτιση όσα ακολούθησαν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανακούφιση που αισθάνθηκε όταν διαπίστωσε ότι όλοι ήταν ασφαλείς. «Έμαθα για την έκρηξη τη στιγμή που έγινε, διότι ήμουν στη γειτονιά. Σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα κι εγώ και το παιδί και ο άντρας μου, ο οποίος μας έψαχνε που ακριβώς ήμασταν. Πόσο τυχεροί είμαστε. Τίποτα άλλο. Και ότι αυτό το 2026 μου περνάει ξυστά γενικώς. Ευτυχώς πάντα υπάρχει ένα happy end», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου