Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού!

Θρίλερ στο λιμάνι!

16 Νοεμβρίου 2020 14:01
Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως υπάρχει και τρίτο κρούσμα Covid-19 εντός του συλλόγου.

Ο κορωνοϊός... χτύπησε τον Ολυμπιακό και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, αφού ανακοινώθηκε πως υπάρχουν τρία κρούσματα εντός του συλλόγου.

Όπως έγινε και στις άλλες δύο περιπτώσεις, το άτομο που βρέθηκε θετικό στα τεστ απομονώθηκε, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επιπρόσθετα, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι του συλλόγου πέρασαν ξανά από τεστ και μένει να φανεί αν υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα ενόψει της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague, που περιλαμβάνει εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν.

Ανατροπή πρόκρισης για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Άλμπα, αλλά όταν ανέβασε ταχύτητα και αύξησε ενέργεια πήρε, μέσα σε ένα ημίχρονο, τη νίκη (75-71).

Για είκοσι λεπτά, ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά σε άλλο γήπεδο: Εκτός κλίματος, με λάθη, ακατανόητες επιλογές στην επίθεση και κάκιστη αμυντική λειτουργία, οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν σταθερά με διψήφια διαφορά από την Άλμπα και μπήκε σε... μεγάλους μπελάδες.

Η ανάπαυλα και οι... φωνές του Μπαρτζώκα άλλαξαν την εικόνα και οι Πειραιώτες έκαναν αυτό που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές σε όλους τους τομείς, σοβαρεύτηκε, επέβαλλε τον ρυθμό του και τελικά έφτασε στη νίκη (75-71), που έδωσε συνέχεια στο διπλό επί της Ζενίτ και ανέβασε τους «ερυθρόλευκους» στο 5-3.

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ έκανε όλες τις δουλειές στο γήπεδο και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ενώ καλός ήταν και ο Σακίελ ΜακΚίσικ (12 πόντοι, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Έδωσαν σημαντικές βοήθειες οι Κώστας Παπανικολάου (8 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Βασίλης Σπανούλης (6 πόντοι, 6 ασίστ, 2 τρίποντα).

Αντίθετα, η Άλμπα δεν πήρε πολλά από τους σταρ της (έμειναν χαμηλά οι Έρικσον - Σίκμα) και έπεσε στο 1-5.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share