Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Super League: Επιστολή «βόμβα» του Παναθηναϊκού! «O Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση στους διαιτητές»!

Χαμός στο ελληνικό πρωτάθλημα!

6 Ιανουαρίου 2020 20:46
Super League: Επιστολή «βόμβα» του Παναθηναϊκού! «O Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση στους διαιτητές»!

Χαμός στην Super League καθώς επιστολή «βόμβα» προς τον Μέλο Περέιρα έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλοντας τη συστηματική πίεση του Ολυμπιακού προς τους διαιτητές που είχε ως συνέπεια να αδικηθούν οι πράσινοι στο ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον κ. Μέλο Περέιρα όπου επισημαίνονται τα εξής:

Α) Η μεγάλη πρόοδος της διαιτησίας με τη χρήση του VAR, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

Β) Ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα υπό την εποπτεία UEFA/FIFA.

Γ) Παρατηρήθηκαν εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δ) Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ε) Είναι επιτακτική η ανάγκη να θωρακιστεί η διαιτησία από τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν το ίδιον κέρδος. Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα είναι σύμμαχος.

Μπάχαλο ο Ολυμπιακός! Έπαιξαν «μπουνιές» στην προπόνηση!

Δεν έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα στον Ολυμπιακό και η ομάδα που αγωνιστικά δεν πάει καθόλου καλά στην Euroleague, υπάρχουν και πλέον εξωαγωνιστικά ζητήματα που οδηγούν τον Ουίλ Τσέρι εκτός ομάδας.

Ειδικότερα, στην προπόνηση της Κυριακής ο προπονητής της ομάδας Κεστούτις Κεμζούρα ζήτησε από τον Ουέιντ Μπόλντγουιν να παίζει πιο δυνατά στην άμυνα.

Ο Αμερικανός άκουσε την οδηγία του προπονητή του υπερβάλλοντας σε ορισμένες φάσεις. Μία τέτοια περίπτωση εκνεύρισε τον Ουίλ Τσέρι ο οποίος αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα.

Ο Λιθουανός τεχνικός έδιωξε και τους δύο παίκτες, η διοίκηση αποφάσισε ήδη τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ουίλ Τσέρι, τον όποιο έκρινε υπεύθυνο του επεισοδίου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα περάσει «αναίμακτα» και για τον Μπόλντγουιν.

Στον Ολυμπιακό, εξάλλου, μετά την επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό εξετάζουν κι άλλες αλλαγές στο ρόστερ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Super League: ΟΦΗ - Βόλος 1-2!

ΟΦΗ - Βόλος: Πρόταση γάμου στο ημίχρονο!

Νεκρός 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share