Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΟΦΗ - Βόλος: Πρόταση γάμου στο ημίχρονο!

Ξεσήκωσε όλο το γήπεδο!

4 Ιανουαρίου 2020 19:20
ΟΦΗ - Βόλος: Πρόταση γάμου στο ημίχρονο!

Ένας φίλαθλος της ομάδας του ΟΦΗ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» κι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η κυρία που δέχτηκε την πρόταση και το δαχτυλίδι είχε και δεμένα τα μάτια με ένα κασκόλ του ΟΦΗ! Αν κρίνουμε μάλιστα από την αντίδρασή της σίγουρα είπε το «μεγάλο ναι» με όλο το γήπεδο να αποθεώνει!

Basket League: Ξεκινά το πρωτάθλημα, με σημαντικό ματς!

Με παιχνίδια "φωτιά" αρχίζει το 2020 στην Basket League. Το Λαύριο μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει νίκη, όπως και στον πρώτο γύρο, υποδεχόμενο τον Ιωνικό Νίκαιας που απέκτησε τον Μπράντον Μόμπλεϊ για να καλύψει το κενό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο φορμαρισμένος Ηρακλής χωρίς προβλήματα αντιμετωπίζει το Περιστέρι που περνά μια μικρή κοιλιά και προέρχεται από την ήττα στο «σπίτι» του από τον Ήφαιστο. Ο Πανιώνιος δίνει κρίσιμο ματς για την σωτηρία του υποδεχόμενος τον Κολοσσό και έχοντας αποκτήσει τον Ντέβιν Σουίτνι για τη θέση του Μουχάμαντ Πάσαλιτς. Το Ρέθυμνο θέλει να κάνει το 6/7 στην έδρα του απέναντι στον ανεβασμένο Ήφαιστο, ενώ ο Προμηθέας που απέκτησε τον Βαγγέλη Μάντζαρη κοντράρεται με την Λάρισα που πήρε τον Μπίλι Γκάρετ αντί του Τζόνι Μπερχανεμέσκελ.

ΠΑΟΚ και Άρης αύριο που συγκατοικούν στην τελευταία θέση δίνουν μάχη επιβίωσης στο «Παλατάκι». Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά με τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί με μια προπόνηση, ενώ το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, καθώς μέχρι χθες είχαν πωληθεί πάνω από 2.000 εισιτήρια. Οι «κίτρινοι», που δεν έχουν πολλά περιθώρια ενίσχυσης, θα παραταχθούν πλήρεις.

Το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 15 νίκες στα 16 τελευταία ματς του 2019 και θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Νέο πρόσωπο στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι ο Τζεράι Γκραντ, που ενισχύει τη γραμμή των ψηλών και αντικαθιστά στο εγχώριο ρόστερ τον Μάριο Τσάλμερς. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται πολύς κόσμος, πιθανώς και πενταψήφια προσέλευση. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τον χθεσινό θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ στο Καλίνινγκραντ. Δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Μπεν Μπέντιλ, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και την ταλαιπωρία της επιστροφής αλλά και της παράτασης.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League:

Σήμερα

15: 45 Λαύριο-Ιωνικός Νίκαιας (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 3)
15:45 Ηρακλής-Περιστέρι (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 1)
15:45 Ρέθυμνο-Ήφαιστος Λήμνου (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 4)
15:45 Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 2)
17:45 Προμηθέας Πάτρας-Λάρισα (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή

17:45 ΠΑΟΚ-Άρης (ΕΡΤ 3)
21:30 AEK-Παναθηναϊκός (COSMOTE Sport 4)
Η βαθμολογία της Basket League (σε 13 αγώνες)
Παναθηναϊκός 25
Προμηθέας Πατρών 23
ΑΕΚ 22
Ήφαιστος Λήμνου 21
Περιστέρι 21
Ιωνικός Νικαίας 20
Λαύριο 19
Ηρακλής 19
Ρέθυμνο 18
Κολοσσός Ρόδου 18
Πανιώνιος 18
Λάρισα 17
Άρης 16
ΠΑΟΚ 16

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής στην Basket League

Σάββατο 11 Iανουαρίου

Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ 15:30 (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 1)
Λάρισα-ΠΑΟΚ 15:30 (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 3)
Ήφαιστος Λήμνου-Πανιώνιος 15:30 (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 2)
Περιστέρι-Ρέθυμνο 15:45 (ΕΡΤ Sports BL Show-ErtPlay 4)
Ηρακλής-Άρης 17:45 (ΕΡΤ Sports)
Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός-Λαύριο 17:00 (COSMOTE Sport 4)
Ιωνικός Νίκαιας-Προμηθέας 19:30 (ΕΡΤ Sports)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share