Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Η πρόταση του Βαρελά που ήρθε από την...Κίνα!

Τι θα γίνει με το συμβόλαιο του;

23 Απριλίου 2019 20:09
ΠΑΟΚ: Η πρόταση του Βαρελά που ήρθε από την...Κίνα!

Τι θα γίνει με τον παίκτη του ΠΑΟΚ Βαρελά και το συμβόλαιο του; Έχει δεχθεί προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, αλλά και την Κίνα!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει μάλιστα το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες του εξωτερικού, έχοντας ήδη δεχθεί προτάσεις από από τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα και το MLS, χωρίς να έχει πάντως αποφασίσει ακόμη τίποτα για το μέλλον του.

ΠΑΟΚ και Βαρέλα δεν έχουν ακόμη φθάσει σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν, με όλα τα ενδεχόμενα να θεωρούνται «ανοικτά» αυτή τη στιγμή για το μέλλον του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Βαρέλα έχει μια προσφορά από το κινεζικό πρωτάθλημα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει εκεί, αφού μπορεί να πάρει ένα συγκλονιστικό συμβόλαιο για τα τελευταία της καριέρας του. Ο 31χρονος αμυντικός ήταν σε συζητήσεις με ομάδες από την Αραβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η πρόταση από την Κίνα ήταν σαφώς ανώτερη. Ο Βαρέλα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 22χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ πέθανε μόλις γύρισε σπίτι από την φιέστα!

Tραγική ειρωνεία για έναν 22χρoνο οπαδό του ΠΑΟΚ, o oποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Λευκό Πύργο.

Μετά την επιστροφή του στο σπίτι που έμενε στην περιοχή της Δελφών, κατά την διάρκεια της νύχτας, άφησε την τελευταία του πνοή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share