Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Παναθηναϊκός: Διώχνει άμεσα τον Φατίχ Τερίμ ο Γιάννης Αλαφούζος! Αποκλειστικό

Ραγδαίες εξελίξεις στο τριφύλλι μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος

30 Απριλίου 2024 08:27
Παναθηναϊκός: Διώχνει άμεσα τον Φατίχ Τερίμ ο Γιάννης Αλαφούζος! Αποκλειστικό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τριφύλλι μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα και την απώλεια ενός ακόμα τίτλου επί προεδρίας Γιάννη Αλαφούζου.

Τι και αν ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού πήρε πάνω του την κατάσταση τον περασμένο Δεκέμβριο και έδιωξε τον αγαπητό σ' όλους, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να φέρει τον Φατίχ Τερίμ με στόχο το πρωτάθλημα, η επιλογή του αυτή αποδείχθηκε φιάσκο.

Ο Παναθηναϊκός στα κρίσιμα κλάταρε και κινδυνεύει άμεσα και με το να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη, εφόσον δεν καταφέρει να επικρατήσει στον τελικό Κυπέλλου του Άρη. Και μπροστά σ' αυτή την τραγωδία ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Παναθηναϊκός: Διώχνει άμεσα τον Φατίχ Τερίμ ο Γιάννης Αλαφούζος! Αποκλειστικό
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διώχνει άμεσα τον Φατίχ Τερίμ ο Γιάννης Αλαφούζος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, δεν αποκλείεται το παιχνίδι με τον Άρη και η ήττα σοκ με 0-1 στη Λεωφόρο να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Τούρκου προπονητή στον πάγκο των πρασίνων. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είχε προβληματιστεί από τις αναπάντεχες γκέλες με Λαμία και Κηφισιά εντός έδρας, στη κανονική διάρκεια της Super League, ωστόσο όλο αυτό ανατράπηκε με τις 5 στις 6 νίκες στην αρχή των play offs.

Ωστόσο το γεγονός πως στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια δεν... κατέβηκε να παίξει, σε συνδυασμό με το ότι δεν δέχτηκε το... δώρο του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή και πέταξε κάθε ελπίδα τίτλου κόντρα στον Άρη έφερε το κερασάκι στην τούρτα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει λύση με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να προκαλέσει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα εν όψει τελικό Κυπέλλου και αυτή την στιγμή που μιλάμε οι πιθανότητες να δούμε τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μετά την διακοπή του Πάσχα είναι ελάχιστες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share