Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Αριστείδης Ιωαννίδης

Θλίψη για τον χαμό του προέδρου της Ελευθερούπολης

2 Μαΐου 2024 11:33
Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Αριστείδης Ιωαννίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος «βυθίστηκε» το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ένας άοκνος εργάτης του κι ένα από τα γελαστά του πρόσωπα, ο Αριστείδης Ιωαννίδης, πρόεδρος της Ελευθερούπολης, έφυγε από τη ζωή.

Από τα χρόνια του ΚΑΟΔ και της παρουσίας του στην Α1, ο Ιωαννίδης ήταν η «ψυχή» της ομάδας και ο εκπρόσωπός της στον ΕΣΑΚΕ, ήταν ο καλός οικοδεσπότης όσων επισκέπτονταν τη Δράμα και ένας αγαπητός άνθρωπος στο χώρο του μπάσκετ, με τον ελληνικό αθλητισμό να θρηνεί επίσης την απώλεια ενός σπουδαίου δημοσιογράφου.

Με μεράκι για το μπάσκετ μέχρι την τελευταία στιγμή

Οταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βασίλης Τσακτσαρλής αποφάσισε να αναλάβει την Ελευθερούπολη, ο Ιωαννίδης ήταν στο επιτελείο των στενών συνεργατών του που μετακόμισαν εκεί, μαζί με τον κόουτς Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Μουλάκη και όλοι μαζί έφεραν την ομάδα να πρωταγωνιστεί στη, νυν, Elite League και στόχευσαν στα μεγάλα σαλόνια.

Η συνέχεια της πορείας δεν θα έχει μαζί τον Αριστείδη Ιωαννίδη. Η οικογένεια της Ελευθερούπολης έχασε έναν δικό της άνθρωπο και εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη, όπως έκανε και η ΕΟΚ εκφράζοντας τα δικά της συλλυπητήρια.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share