Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα ξόδεψε αυτός ο άνδρας για να μοιάζει με σκύλο

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

29 Μαΐου 2022 14:05
Αδιανόητο: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα ξόδεψε αυτός ο άνδρας για να μοιάζει με σκύλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Toko-san είχε όνειρο ζωής να γίνει σκύλος και με τα 14.000 ευρώ που ξόδεψε, κατάφερε να μοιάζει με κόλεϊ.

Υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, όσο περίεργα και αν είναι. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ένας τύπος από την Ιαπωνία που ήθελε να γίνει σκύλος.

Κάτι που κατάφερε να το κάνει στο πλαίσιο του δυνατού, με το… αζημίωτο φυσικά, καθώς πλήρωσε 14.100 ευρώ. Τόσο του κόστισε η στολή που του έφτιαξε η εταιρία Zappet που ειδικεύεται σε τέτοια δημιουργήματα, κυρίως για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Χρειάστηκαν 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο project, καθώς έπρεπε να μελετηθεί ο σκελετός του κόλεϊ, προκειμένου και να ταιριάζει στον Toko-san και να είναι ρεαλιστική από όλες τις οπτικές γωνίες.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το video που κυκλοφόρησε, με τον Ιάπωνα να την φοράει και να μην διακρίνεται εύκολα αν πρόκειται για αληθινό σκύλο ή για άνθρωπο που φοράει στολή.

Ήταν έγκυος σε τρίδυμα, αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό στον υπέρηχο, "έμειναν"!

Η Amber και ο σύζυγός της δεν είχαν σκοπό να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, έτσι η εγκυμοσύνη της ήταν μια αρκετά μεγάλη έκπληξη που όμως δεν τελείωσε εκεί…

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου.

Όταν η Amber επισκέφθηκε τον γιατρό για τον προγραμματισμένο υπέρηχο, ανακάλυψαν όμως και κάτι ακόμα: η εγκυμοσύνη της ήταν μονοχοριονική διαμνιακή (Monochorionic Diamniotic), δηλαδή το ένα έμβρυο είχε χωριστεί στα δύο! Τα δύο από τα μωρά της μοιράζονταν τον ίδιο αμνιακό σάκο, πράγμα πρωτοφανές για τους γιατρούς!

Ήταν έγκυος σε τρίδυμα, αλλά όταν οι γιατροί είδαν αυτό στον υπέρηχο,

Η μητέρα έκανε καισαρική στις 29 εβδομάδες κύησης φέρνοντας στον κόσμο τα κοpίτσια της: Sharlet, Sydnea και Savana.

19χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο - Όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε»

19χρονη έγκυος πήγε στον γυναικολόγο για υπέρηχο, όταν όμως ο γιατρός είδε τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της «πάγωσε». Επίσης, μια 28χρονη έγκυος ένιωθε περίεργους πόνους και πήγε τρέχοντας στο μαιευτήριο. Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα έπαθαν σοκ.

Στο παρακάτω βίντεο από την Κίνα, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα δείτε τα αγέννητα ακόμα πλασματάκια να χτυπούν το ένα το άλλο, καθώς η 4 μηνών έγκυος μαμά τους κάνει υπερηχογράφημα.

Δείτε το βίντεο:

19χρονη έμεινε έγκυος και τώρα την φωνάζουν «Παναγία» - Όταν διαβάσετε το γιατί...θα «παγώσετε»

Μια 19χρονη έμεινε έγκυος και τώρα την φωνάζουν «Παναγία». Όταν διαβάσετε το γιατί θα «παγώσετε»! Επίσης, μια 28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει.

Η Σαμάνθα Λιν Ισαμπέλ αποκάλυψε ότι ήταν μόλις 19 ετών όταν άρχισε να έχει κράμπες στο στομάχι της και συνειδητοποίησε ότι είχε καθυστέρηση.

Υπενθυμίζοντας ότι αυτή και ο φίλος της είχαν κερατώσει ο ένας τον άλλον, αποφάσισε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης ... και έπειτα έκανε άλλα έξι τεστ, για να είναι σίγουροι - όλα αυτά ήταν θετικά.

Τελικά πήγε να επισκεφθεί έναν γιατρό που της είπε ότι ήταν πέντε εβδομάδες έγκυος, παρά το γεγονός ότι ήταν παρθένα.Η Σαμάνθα πιστεύει ότι πιθανότατα έμεινε έγκυος όταν αυτή και ο φίλος της Άλεξ είχαν αγγίξει τα γεννητικά όργανα του άλλου ενώ ήταν στις γόνιμες μέρες.

Η Σαμάνθα παραδέχτηκε ότι «δεν ένιωθε έτοιμη να αποκτήσει παιδί», αλλά αποφάσισε να προχωρήσει με την εγκυμοσύνη ούτως ή άλλως, γέννησε τον Μπέντλει, ο οποίος είναι τώρα πέντε. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μετά από αυτή την σύλληψη έχει αποκτήσει το ψευδώνυμο Παναγία. Μπορεί, λοιπόν, άλλοι να έχουν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να τα ρίχνουν ακόμα και στην γάτα τους, ωστόσο αυτό που συνέβη στην κοπέλα είναι σαν εξωπραγματικό.

Αλλά αυτή και ο Άλεξ εξακολουθούν να είναι δυνατοί, η Μπέντλεϋ έχει τώρα έναν μικρό αδερφό που ονομάζεται Τεο, ο οποίος είναι ενός, και το αστείο TikTok που έκανε έχει προβληθεί περισσότερες από ένα εκατομμύριο φορές.

Αν είστε πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά τότε επιτρέψτε μου να σας πω, δεν είστε μόνοι. Σπάνια είναι δυνατόν να μείνετε έγκυος χωρίς πλήρη επαφή, σύμφωνα με τη γυναικολόγο Τζένιφερ Λίνκολν .

Ο Δρ Λίνκολν είπε στο Buzzfeed: "Το σπέρμα πρέπει να μπει σε κόλπο. Δεν έχει σημασία τι το βάζει εκεί - είτε πρόκειται για π@ος, δάχτυλο- αλλά μόλις φτάσει εκεί, μπορεί να ταξιδέψει μέσω του τραχήλου της μήτρας, και να γονιμοποιήσει. "

Συνέχισε να προσθέτει ότι η εγκυμοσύνη χωρίς ερωτική συνεύρεση είναι ασυνήθιστη, αλλά μπορεί να συμβεί, εξηγώντας: "Όπως έχω πει προηγουμένως, χρειάζεται μόνο ένα σπέρμα που είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή!"

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share