Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

30χρονη έμεινε έγκυος τελείως απρόσμενα και τα "έριξαν" στη γάτα - Ο λόγος θα σας ξαφνιάσει

Δεν πάει το μυαλό σας

21 Ιουλίου 2020 13:11
30χρονη έμεινε έγκυος τελείως απρόσμενα και τα

Από όλες τις δικαιολογίες για μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, η δικαιολογία «η γάτα το έκανε» δεν είναι αυτή μπορεί να πείσει. Διαβάστε την ιστορία τους στο Athensmagazine.gr

Ωστόσο, ένας άντρας έριξε την ευθύνη στην γάτα, μιας και χρησιμοποίησαν, όπως λέει, προφυλακτικό το οποίο η γάτα είχε τρυπήσει! Προφανώς, δεν γνώριζαν το αστείο της γάτας εκείνη τη στιγμή και δεν θα ήταν στη θέση στην οποία βρίσκονται τώρα, σχεδόν πέντε εβδομάδες αργότερα.

Η σύζυγος του άνδρα γέννησε πέρυσι και το ζευγάρι αποφάσισε να μην κάνουν άλλο παιδί, για «τουλάχιστον δύο χρόνια» λόγω της δυσκολίας της πρώτης εγκυμοσύνης και των ανησυχιών για την παγκόσμια κρίση υγείας .

Αφού η σύζυγός του σταμάτησε να παίρνει το χάπι επειδή την έκανε να αισθάνεται «πολύ άρρωστη» και ήθελε να χάσει κάποιο βάρος, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικά, πιστεύοντας ότι θα ήταν «αρκετά» για να αποτρέψουν μια εγκυμοσύνη.

Το επόμενο λάθος του ήταν να υποθέσει ότι τα προφυλακτικά απλώς «έπεσαν μόνα τους παντού», όταν τα βρήκαν σκορπισμένα, και τα έβαλαν πίσω στο κουτί τους «χωρίς ανησυχία», ενώ τα χρησιμοποίησε την ίδια νύχτα. Ευτυχώς το μυστήριο λύθηκε γρήγορα, και δεν αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια, όπως συνέβη στην περίπτωση μια γυναίκας που έμεινες έγκυος 8 φορές.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, η σύζυγός του άρχισε να παραπονιέται για ναυτία και ευαίσθητα στήθη. «Ένιωσε το ίδιο που ένιωσε, πριν ανακαλύψει την πρώτη της εγκυμοσύνη», εξήγησε.

Ο άντρας έτρεξε στο συρτάρι του μπάνιου όπου κρύβει τα προφυλακτικά, «πέταξε έξω το κουτί στον πάγκο και άρχισε να τα κοιτάει ένα ένα». Συνειδητοποίησε ότι είχαν γρατσουνιές, σημάδια δοντιών και ακόμη και πλήρεις τρύπες μέσα τους και σύντομα έγινε εξαιρετικά σαφές πώς κατέληξαν σε αυτήν την κατάσταση.

Σε 10 μέρες αυτή η έγκυος θα γεννούσε - Δείτε όμως κάτω από την ξαπλώστρα και θα πάθετε πλάκα...

Αυτή η έγκυος μέσα σε 10 μέρες θα γεννούσε, κάτι που σημαίνει ότι η κοιλιά της είχε φουσκώσει όσο δεν πάει. Μόλις δείτε κάτω από την ξαπλώστρα, θα καταλάβετε.

Οι περισσότερες μητέρες ξέρουν ότι οι τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης είναι αρκετά δύσκολες από θέμα άνεσης, και αυτές που έχουν γεννήσει πολλές φορές, σαν αυτή εδώ που έκανε 8 γέννες, θα συμφωνήσουν ατράνταχτα. Γι’ αυτό το λόγο, μόλις 10 μέρες πριν γεννήσει η Κρίστεν, φώναξε τον άντρα της στην αυλή τους.

«Προφανώς υπάρχει κάποια εφεύρεση που πρέπει να δω,» σχολιάζει ο σύζυγός της, έχοντας τη βιντεοκάμερα να καταγράφει. Μόλις φτάνει, βρίσκει τη γυναίκα του να είναι ξαπλωμένη στη ξαπλώστρα, να ξεκουράζεται όπως έχει καιρό να κάνει μπρούμυτα. Και αυτό επειδή η Κρίστεν έκοψε μια τρύπα στη ξαπλώστρα, στο σημείο που είναι η τεράστια κοιλιά της. «Πανέξυπνο!!!» αναφωνεί ο άντρας της. «Αυτό πρέπει να το μοιραστούμε!»

Ο σύζυγός της γελάει με την πατέντα της για «ξαπλώστρα εγκυμοσύνης», αλλά στην πραγματικότητα είναι πανέξυπνο και ξεκούραστο για τη μελλοντική μητέρα! Τους ευχόμαστε καλά γεννητούρια και να προλάβουν να πάρουν τα δικαιώματα της πατέντας γρήγορα! Δείτε το αστείο βίντεο που ακολουθεί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share