Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Μεγάλωσε κι έγινε αγνώριστη η Νεφέλη Κανάκη (photos)

Άλλος άνθρωπος!

3 Ιουνίου 2023 18:07
Θυμάστε την Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Μεγάλωσε κι έγινε αγνώριστη η Νεφέλη Κανάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη Μπέττυ στη σειρά του MEGA, Λατρεμένοι μου γείτονες; Τότε ήταν εννιά χρονών και υποδύονταν την κόρη του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου. Στο σήμερα η Νεφέλη Κανάκη μεγάλωσε και έγινε αγνώριστη!

Και ποιος δεν λάτρεψε αυτό το αξιαγάπητο κοριτσάκι, την μικρή Νεφέλη Κανάκη, γνωστή και ως Μπέττυ από τη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες»; Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η Λίζα από τη γνωστή σειρά.

Χαρακτηριστικό της τρισχαριτωμένης μικρής ήταν τα σγουρά μαλλιά και τα μεγάλα μάτια. Τότε ήταν μόνο 9 χρονών σήμερα είναι 25!

Το κοριτσάκι με τα κόκκινα σγουρά μαλλιά, μεγάλωσε και έγινε ολόκληρη δεσποινίδα.

Η Νεφέλη Κανάκη πριν τη συμμετοχή της στο σίριαλ είχε υποδυθεί την Αγγέλα του «Παρά 5» σε μικρή ηλικία, στο επεισόδιο 5 του 2ου κύκλου!

Νεφέλη Κανάκη ασπρόμαυρη φωτογραφία

Από τότε που σταμάτησε η επιτυχημένη σειρά του MEGA, Λατρεμένοι μου γείτονες, δεν την έχουμε δει κάπου.

Η Νεφέλη Κανάκη μετά από 16 χρόνια είναι άλλος άνθρωπος!

Έχει αλλάξει πολύ. Τα κόκκινα σγουρά μαλλιά της είναι το σήμα κατατεθέν της και γι’ αυτό έχει το ίδιο look μέχρι και σήμερα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της στα social media και εμείς σας την δείχνουμε.

Νεφέλη Κανάκη
Νεφέλη Κανάκη

Θυμάστε τη μικρή «Λυδία» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Μαρίτα Γαγάνη

Η σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, γι’ αυτό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Μαρίτα Γαγάνη, η οποία είχε υποδυθεί τη μικρή Λυδία στην σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πως προέκυψε ο ρόλος της στην σειρά και θυμήθηκε ορισμένες άγνωστες λεπτομέρειες από τότε.

«Ο ρόλος στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω.

Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλείμματα διάβαζα και έπαιζα με τα αλλά παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη).

Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης. Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη», είπε η Μαρίτα Γαγάνη.

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη ανέφερε: «Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά “Φαμίλια”. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική» ανέφερε η Μαρίτα Γαγάνη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share