ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Θυμάστε την “Λίζα” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”; Δείτε πως είναι σήμερα! Εργάζεται ως plus size μοντέλο

Θυμάστε την “Λίζα” από τη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”; Δείτε πως είναι σήμερα! Εργάζεται ως plus size μοντέλο
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι Λατρεμένοι μου γείτονες είναι μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές κωμικές σειρές του Mega. Η κωμική σειρά είχε διάρκεια δυο σεζόν και για πρώτη φορά προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2007.

Στην πρώτη σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα την Σμαράγδα Καλημούκου η οποία υποδύθηκε τη Λίζα. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν βέβαια στο talent show «So you think you can dance».

Από το τέλος της σειράς, έχουν περάσει 13 χρόνια και η αγαπημένη ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά, ωστόσο παραμένει εξίσου εντυπωσιακή.

Πλέον όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια η Σμαράγδα Καλημούκου ανεβάζει στο Instagram, η ίδια είναι plus size model και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων.

Επίσης δείτε πως είναι σήμερα και ο Μιχαλάκης από την ίδια σειρά του Mega.

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου