Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε το Μιχαλάκη από τους "Λατρεμένους Γείτονες"; Δείτε πως είναι σήμερα, 10 χρόνια μετά!

Άλλος άνθρωπος!

12 Ιανουαρίου 2020 13:40
Θυμάστε το Μιχαλάκη από τους

Τον Δημήτρη Νταούλη τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες" που προβλήθηκε το 2009, ως Μιχαλάκη. Πώς είναι όμως σήμερα, 10 ολόκληρα χρόνια μετά; Λίγο καιρό πριν, το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει μια ακόμη ηθοποιό της σειράς η οποία πλέον έχει γίνει plus size model!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Δημήτρης Νταούλης, ο οποίος είναι γιος της Μάρως Λεονάρδου, είναι πλέον ένας μεγάλος άνδρας που δεν θυμίζει σε τίποτα το παχουλό παιδάκι της οικογένειας Μουστοξύδη.

Ο Δημήτρης Νταούλης λατρεύει τα social media, ενώ μέσα από αυτά μοιράζεται μαζί μας αρκετές εικόνες και στιγμές από την τωρινή του ζωή.

Θυμάστε την εκρηκτική Ελίνα Κέφη; Δείτε πως είναι σήμερα! (photos)

Η Ελίνα Κέφη υπήρξε τη δεκαετία του ‘90 μια από τις ομορφότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει εκρηκτική! Δείτε ακόμη πως είναι σήμερα , η ερωμένη του "κτηνίατρου" στη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ελίνα Κέφη μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση επέστρεψε σε εκπομπή και ομολογουμένως παραμένει πανέμορφη!

Η παρουσιάστρια το 1991 πήρε μέρος στα Καλλιστεία του ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς. Σήμερα είναι 46 ετών και παραμένει το ίδιο όμορφη και καλλίγραμμη.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαντώ! Θα τρίβετε τα μάτια σας! (Video)

Μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Μαντώ στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και βλέποντας πως είναι σήμερα πραγματικά θα τρίψετε τα μάτια σας! Επίσης, δείτε πως είναι σήμερα ακόμη μια γνωστή τραγουδίστρια η Στέλλα Γεωργιάδου!

Η γνωστή τραγουδίστρια μας είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision το 2003 με το τραγούδι Never let you go καταλαμβάνοντας τη 17η θέση μαζεύοντας 26 βαθμούς!

Δείτε πως είναι σήμερα:

Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Γιάννης Μπέζος: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώτη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν"!

Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν», σειρά της οποίας έχει πεθάνει ηθοποιός, με τον Γιάννη Μπέζο!

Σε αντίθεση με τη Μαρία Γαλέτα, η οποία τη αντικατέστησε στον δεύτερο κύκλο, η Ιφιγένεια δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα social media και έτσι ο εντοπισμός νέων της φωτογραφιών αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.

Μερικές ώρες πριν, η τηλεοπτική Λίλα ανήρτησε νέο υλικό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε τον Φοίβο από την «Νταντά»; Έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Η τηλεοπτική σειρά «Η νταντά» προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις σεζόν, 2003 – 2005 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Δείτε πώς είναι σήμερα το ένα από τα μικρά παιδιά της σειράς και θα νιώσετε ότι μεγαλώσατε!

Όταν βλέπουμε πώς έχουν αλλάξει αγαπημένα πρόσωπα από παλιές σειρές, όπως η Μαριλένα από το "10 Λεπτά Κήρυγμα", συνειδητοποιούμε πώς περνάνε τα χρόνια!

Ο Φοίβος, Βασίλης Καραγιάννης, δε συνέχισε τα βήματα του στην υποκριτική. Τότε ήταν 6 ετών, τώρα 22 και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Θυμάστε την Ρόζμαρι από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι μια άλλη!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζάσμιν», πριν 2 μήνες, πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο «Ρόζμαρι» στην τηλεοπτική σειρά του ANt1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει πολύ. Βασικά θα λέγαμε δεν έχει αλλάξει καθόλου, σε αντίθεση με την νοσοκόμα της σειράς που σας παρουσιάσαμε χτες!

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share