Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Καίτη Γκρέυ; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 98 της (photo)

Απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια

25 Νοεμβρίου 2022 13:25
Θυμάστε την Καίτη Γκρέυ; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 98 της (photo)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Γκρέυ γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1924 στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου και έχει τρία αδέλφια. Υιοθετήθηκε από την οικογένεια Καλαϊτζή και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Το πραγματικό της όνομα είναι Αθανασία Γκιζίλη, το οποίο άλλαξε για καλλιτεχνικούς λόγους. Σημειώνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι γιαγιά της Αγγελικής Ηλιάδη.

Αρχικά έγινε ηθοποιός στα μπουλούκια της Ρίτας Τσάκωνα και αργότερα τραγούδησε ελαφρό τραγούδι με τον Γιάννη Βέλλα καθώς και άλλους καλλιτέχνες του είδους. Το πρώτο της τραγούδι το ηχογράφησε το 1952 και ήταν η δημιουργία του Γιώργου Μητσάκη "Το μαράζι". Μετά την επιτυχία που σημείωσε, κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα στα μεγαλύτερα κέντρα της εποχής αλλά και να γραμμοφωνήσει όλους τους μεγάλους συνθέτες της εποχής της.

Καίτη Γκρέυ σπίτι

Η ίδια παντρεύτηκε και χώρισε σε νεαρή ηλικία. Ήταν για πέντε χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, και έπειτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Επίσης είχε δεσμό με τον εφοπλιστή Νίκο Λαιμό, αλλά και με τον ηθοποιό Κώστα Καρρά.

Παντρεύτηκε δύο φορές: με τον Νίκο Ηλιάδη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο (1947) και τον Βασίλη (1950-2021), και με τον χρυσοχόο Μιχάλη Παπαναστασόπουλο.

Η Καίτυ Γκρέυ σήμερα μένει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη ήταν πριν έναν χρόνο, όταν έχασε το γιο της, Βασίλη και κατέρρευσε. H τραγουδίστρια του είχε μεγάλη αδυναμία, καθώς είχε αποκαλύψει στην βιογραφία της, πως πέρασε πολλά βάσανα για να τον κρατήσει στη ζωή.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μια φωτογραφία που απεικονίζει την τραγουδίστρια να κάθεται με την ρόμπα της στον καναπέ του σαλονιού της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Καίτη Γκρέυ

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share