Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Λίτσα Διαμάντη; Δε θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 73 της! (photo)

Αγαπημένη τραγουδίστρια με πολλά σουξέ

21 Νοεμβρίου 2022 11:52
Θυμάστε τη Λίτσα Διαμάντη;  Δε θα πιστεύετε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 73 της! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίτσα Διαμάντη υπήρξε το αγαπημένο παιδί πολλών συνθετών κυρίως για το χαμηλό προφίλ που διατήρησε ακόμη και τα χρόνια της μεγάλης δόξας της.

Σήμερα η σπουδαία ερμηνεύτρια μένει στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Για αυτό εξάλλου κι έχουμε πολλά χρόνια να την δούμε σε κάποια δημόσια έξοδο. Με την ευκαιρία δείτε πώς είναι σήμερα η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν δύο χρόνια στην εκπληκτική παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος.

Ντυμένη στα λευκά, από τις πρώτες σειρές, παρέα με τη φίλη και συνάδελφό της Κατερίνα Στανίση, η 73χρονη σήμερα τραγουδίστρια απόλαυσε από κοντά το θεατρικό υπερθέαμα και χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές.

Λίτσα Διαμάντη Στανίση

Χλόη Λιάσκου: Έγινε 75 ετών και εντυπωσιάζει ακόμη - Πώς είναι σήμερα η γλυκιά ξανθιά με την ταραχώδη ζωή

Η Ελληνίδα ηθοποιός Χλόη Λιάσκου, είχε μεγαλώσει στην Αθήνα ορφανή από πατέρα, ο οποίος πέθανε λίγο μετά τη γέννηση της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, στα 13 της χρόνια την ανακάλυψε ο Κούνδουρος, την εποχή που σπούδαζε στη σχολή χορού Ζουρούδη. Ήταν ένα πανέμορφο νεαρό κορίτσι που χόρευε στις ταινίες του Δαλιανίδη.

Σταδιακά το 13χρονο κορίτσι θα εξελίσσονταν στη γυναίκα που έλαμψε και διέπρεψε κατά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, όταν θα υποδύονταν τη μικρή αδερφή του Κώστα Βουτσά. Η Καλλιόπη όπως είναι το πραγματικό της όνομα ήταν ανήλικη όταν υπέγραψε συμβόλαιο στην κορυφαία εταιρία παραγωγής της εποχής, τη Φίνος Φιλμ.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο αγνοείται

Πως είναι σήμερα η Χλοη Λασκου

Το ξανθό κορίτσι συμπρωταγωνίστρια του Κώστα Βουτσά. «Κάτι να καίει», «Κορίτσια για φίλημα», «Μερικοί το προτιμούν κρύο» είναι μόνο μερικές από τις σπουδαίες ταινίες που την είδαμε. Είτε ως αδελφή της Ρένας Βλαχοπούλου, είτε ως κοπέλα του Κώστα Βουτσά η Χλόη Λιάσκου έφερνε χολιγουντιανό αέρα σε όλες τις εμφανίσεις της και να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει.

Όταν ξεκίνησε να συμμετέχει σε ταινίες, η ηθοποιός πήγαινε ακόμη σχολείο, γι’ αυτό τη συνόδευε πάντα η μητέρα της στα γυρίσματα.

Σταμάτησε ξαφνικά την κινηματογραφική της καριέρα και απέκτησε δύο παιδιά. Η Χλόη Λιάσκου σήμερα έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Παντρεύτηκε όταν ήταν ακόμη ανήλικη, με τον καθηγητή της και έγινε μητέρα πολύ νωρίς. Παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα έχοντας περάσει στην ώριμη περίοδο της ζωής της. Κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και ζει μια ήρεμη ζωή κοντά στη φύση.

Πως είναι σήμερα η Χλοη Λασκου

Όπως έχει αποκαλύψει σήμερα δεν βλέπει τις ταινίες της. “Προτιμώ να ξαναδώ μερικές αγαπημένες μου σκηνές και μετά τις προσπερνάω”, είχε αναφέρει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share