Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο αγνοείται

Κανένα σημάδι εδώ και χρόνια...

17 Νοεμβρίου 2022 08:11
Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο αγνοείται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την παρουσιάστρια Σία Λιαροπούλου, η οποία κυριάρχησε προς τα τέλη του 1990 στην ελληνική τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα και το λόγο, που εκείνη εξαφανίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Έκανε την εμφάνισή της το 1997 με την εκπομπή «Μια νέα αρχή». Ακολούθησαν τα «Μυστικά της Αγάπης», «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» και «Τελική Απόφαση», μετατρέποντας τη Σία στην απόλυτη σταρ της εποχής στο κομμάτι των εκπομπών – ριάλιτι. Αυτό που την ξεχώριζε από όλους τους άλλους η σοβαρότητα με την οποία κατάφερνε να αντιμετωπίσει ακόμα και τους πιο παρακμιακούς καλεσμένους, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα και ο Μίλτος Μακρίδης.

Μπορεί να γκρεμιζόταν το πλατό από τις φωνές, τα «γαλλικά» και τις χειρονομίες, η Σία, όμως, κατάφερνε να επαναφέρει τους πάντες στην τάξη με ένα ψυχρό «Σας παρακαλώ».

Το γεγονός πως σήμερα αγνοούνται τα ίχνη της, ακόμα δε μπορούμε να το χωνέψουμε. Δεν υπάρχει νέα φωτογραφία της πουθενά στο διαδίκτυο, κανένα νέο για το τι κάνει πλέον και είναι λες και έχει αλλάξει ταυτότητα και κυκλοφορεί με άλλο όνομα. Για τέτοια εξαφάνιση μιλάμε. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της, είναι πριν σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία της εκπομπή, στην οποία έχει αποχωριστεί το ξανθό και κάνει στροφή στην ποιότητα του καστανού.

Θυμάστε τον δημοσιογράφο Γιάννη Διακογιάννη; Δείτε πώς είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε ο «μύθος» του αθλητικού ρεπορτάζ

Θυμάστε τον δημοσιογράφο Γιάννη Διακογιάννη, που για πολλούς είναι ο κορυφαίος αθλητικός συντάκτης όλων των εποχών; Δείτε, λοιπόν, πώς είναι σήμερα ο πρώτος παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής» και για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο, ενώ μέχρι πριν από μερικά χρόνια μόλις βρισκόταν σε ορισμένα παιχνίδια σε ρόλο σχολιαστή.

Τον Ιούλιο του 2014, συγκεκριμένα, στην τότε ΝΕΡΙΤ εμφανίζονται σε εκπομπή ο αθλητικογράφος Γιάννης Διακογιάννης και η θετή και αγαπημένη του κόρη Ρίκα Βαγιάνη, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Γ. Διακογιάννης μεγάλωσε την Ρίκα σαν βιολογική του κόρη και η μεταξύ τους σχέση ήταν κάτι παραπάνω από δεμένη.

Άλλωστε, αυτό που αρκετοί δεν ξέρουν είναι το πως προέκυψε το όνομα Βαγιάνη. Είναι τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον Γιάννη Διακογιάννη.

Ήταν λοιπόν 12 Ιουλίου του 2014 όταν φιλοξενήθηκαν οι δυο τους στην εκπομπή «Πάντα ν' ανταμώνουμε», σε μια από τις τελευταίες τους εάν όχι στην τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share