Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

"Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε..." - Προφητική δήλωση σοκ από τη Ζωή Λάσκαρη

Συγκλονίζουν τα λόγια της!

17 Οκτωβρίου 2020 07:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συγκλονιστική συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια. Η μεγάλη μας ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη είχε προφητεύσει το θάνατό της.

Η λέξη υγεία ήταν για τη Ζωή Λάσκαρη συνώνυμη της λέξης ευτυχία. Το δήλωσε ή ίδια το 2009 σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Η θρυλική πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, μάλιστα, είχε προβλέψει κατά μία έννοια τότε τον τρόπο του θανάτου της, λέγοντας ότι είναι πάρα πολλοί ανά την υφήλιο οι άνθρωποι που πεθαίνουν στον ύπνο τους.

Μέρος της συνέντευξης αναδημοσιεύει η Espresso: "Ποια είναι η ευτυχία; Η υγεία μας. Το παίρνεις ως δεδομένο; Δεν πρέπει. Ξέρεις αν θα ξυπνήσεις αύριο; Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε παγκοσμίως το πρωί; Ξέρεις πόσοι ξυπνάνε και ανακαλύπτουν μια ανίατη αρρώστια; Κι όταν αρρωστήσουμε, λέμε 'αχ, Θεέ μου', στον κίνδυνο. Περαστική είμαι από τον πλανήτη". Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ το λόγο που ο Βουτσάς δεν είχε πάει στην κηδεία της.

"Και οι τρεις τους έφυγαν από..." - Ανατριχιάζει η σύμπτωση πίσω από το θάνατο της Καρέζη, της Βουγιουκλάκη και της Λάσκαρη

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη και Τζένη Καρέζη! Τρεις υπάρξεις που άφησαν το στίγμα τους στη χώρα. Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, τις συνδέει μια τραγική σύμπτωση πίσω από το θάνατό του.

Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Ποια είναι όμως η τραγική σύμπτωση πίσω από το θάνατο τους;

Και οι τρεις τους έφυγαν από τη ζωή καλοκαίρι. Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου του 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017. Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει πριν το θάνατό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share