Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Η εικόνα είναι από τη δεκαετία του '60

8 Οκτωβρίου 2020 08:13
Σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Είδαμε για πρώτη φορά μια σπάνια φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη, από το σπίτι της στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός πόζαρε στο φακό του φωτογράφου Κλεισθένη στο πολυτελές διαμέρισμα.

Η Ζωή Λάσκαρη -μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες-, αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς το 1959 και από τότε άνοιξαν για εκείνη οι πόρτες για μία καριέρα στον κινηματογράφο, κάτι που και η ίδια ήθελε. Γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz με το ψιλόλιγνο, πανέμορφο κορμί της να κλέβει παντού τα βλέμματα, και τους σκηνοθέτες να δίνουν μάχη για το ποιος θα την πρωτοέχει στις ταινίες του.

Δυο χρόνια μετά τη νίκη της στα καλλιστεία, ο Γιάννης Δαλιανίδης την επιλέγει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του ταινία με τίτλο "Ο Κατήφορος", ένα δραματικό φιλμ που άφησε εποχή. Η σκηνή με τη Λάσκαρη να τρέχει γυμνή πίσω από το Νίκο Κούρκουλο έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας και αποτελεί μία από τις θρυλικότερες, κινηματογραφικές στιγμές του ελληνικού σινεμά.

Την δεκαετία του ’60 η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Η Ζωή Λάσκαρη μεταμορφώνεται με εντυπωσιακή επιδεξιότητα από το όμορφο, ναζιάρικο κορίτσι με τα μεγάλα όνειρα που όλοι είδαμε στο μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν κρύο", στη δραματική "Στεφανία" του 1967, έναν ρόλο που σημάδεψε την καριέρα της.

Τότε ήταν που ο γνωστός φωτογράφος της εποχής, ο Κλεισθένης Δασκαλάκος την συνάντησε στο πολυτελές και άνετο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκεί τη φωτογράφησε με όλο τον αέρα της αληθινής ντίβας να πλημμυρίζει τον φακό και το σαλόνι του σπιτιού της.

Μία σπάνια λήψη από εκείνη τη φωτογράφηση δημοσιεύτηκε, περίπου 3 χρόνια από το θάνατο της Λάσκαρη, στη σελίδα του φωτογράφου στο Instagram. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει η κόρη της για τα ναρκωτικά.

Δείτε την:

"Οι άντρες είστε ανώμαλοι. Δεν υπάρχει γυναίκα που..." - Το ξέσπασμα της Ζωής Λάσκαρη

Τον Ιανουάριο του 2014 η Ζωή Λάσκαρη είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό του Mega και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει τη συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Τι είχε αποκαλύψει; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει τα πάντα, όπως έκανε και με την ιστορία για τον καρκίνο.

Η ηθοποιός ήταν από τις γυναίκες που ποτέ δε μάσησαν τα λόγια τους. Εκκεντρική, λαμπερή και έξω καρδιά. Ποτέ δε φοβήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου και να μιλήσει ανοιχτά ακόμα και για τα προσωπικά της.

Μάλιστα το 2014 η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει την συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Για το αν ήταν σωστή επιλογή, ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, είχε ρωτήσει την ηθοποιό ο παρουσιαστής και τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ζωή Λάσκαρη εκμυστηρεύτηκε ότι τον αγάπησε πολύ, αλλά ο γάμος τους τελείωσε άσχημα καθώς τη ζήλευε πάρα πολύ, ενώ την απατούσε συστηματικά.

"Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο!", είχε υποστηρίξει η Ζωή Λάσκαρη και η παρουσιάστρια σηκώθηκε αμέσως για να της δώσει συγχαρητήρια. "Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!", ξέσπασε τότε η ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share