Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

"Ήταν ανάπηρη και ερχόταν κάθε μέρα στα..." - Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που σοκάρει

Τι είχε συμβεί;

12 Οκτωβρίου 2020 07:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατο είχε σπαράξει καρδιές. "Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η σταρ είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

Ζωή Λάσκαρη αποκαλύψεις

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξεριζώναν την ψυχή μου. Ξεριζώσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία της στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

"Είχε βρει κοκαΐνη στο..." - Ανατρίχιασε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση είχε κάνει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, για τις ναρκωτικές ουσίες. "Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου", είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων στον αέρα του ALPHAtv.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτοψία" που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Εκεί, μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για την μεγάλη περίοδο εξάρτησης από τα ναρκωτικά και την κοκαΐνη.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 14 ετών. Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, ενώ εξήγησε και πως κατάφερε να απεξαρτητοποιηθεί από τις ουσίες που κατέστρεφαν την ζωή της.

Τα ανατριχιαστικά λόγια της κόρη της Ζωής Λάσκαρη

"Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιο μου -ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου- γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες" αποκάλυψε αρχικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου - Ζωή Λάσκαρη

"Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “πω πω τι κάνω”. Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για ότι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω” σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, η κόρη της δημοφιλούς ηθοποιούς προσθέτοντας σε άλλο σημείο πως “πιστεύω ότι το τσιγάρο είναι το άνοιγμα για να πας στα επόμενα. Τουλάχιστον έτσι όπως το βίωσα εγώ. Το πιστεύω πάρα πολύ γιατί μου συνέβη. Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω. Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί, ξέφυγε η κατάσταση. Μου έδινε μια ευφορία, μια χαρά, μια κοινωνικότητα. Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε".

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε πως "όταν παίρνεις κόκα φαίνεται. Άμα δω κάποιον, τώρα που έχω σταματήσει, τον καταλαβαίνω. Οπότε προφανώς εμένα με καταλάβαιναν αλλά δεν με ένοιαζε".

Ενώ συνέχισε "Στα 23 άρχισα λίγο, σιγά σιγά, να κάνω πίσω. Μου πήρε δυο χρόνια να το σταματήσω. Όταν άφηνα την παρέα μου, εξαφανιζόμουν δίχως γεια και ήθελα αν πάω σπίτι μόνη να πιω κοκαΐνη κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Μια μέρα λέω τέρμα. Έκλεισα το κινητό μου, εξαφανίστηκα από όλους και έφυγα. Έπρεπε να φύγω από αυτό το πράγμα και το πρώτο πράγμα είναι ο κύκλος, το περιβάλλον σου. Το έξω". Μιας και αναφερθήκαμε στη ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share