Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αυτή είναι η συνέχεια του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Τι συνέβη μετά το τελευταίο επεισόδιο;

Το γνωρίζατε;

5 Σεπτεμβρίου 2020 15:20
Αυτή είναι η συνέχεια του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Τι συνέβη μετά το τελευταίο επεισόδιο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν έχετε μείνει στο τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Χάρη Ρώμα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι έχει και το σήριαλ έχει και συνέχεια…

Το τελευταίο επεισόδιο παίζεται συχνά από τον ΑΝΤ1, σε αντίθεση με αυτό εδώ το επεισόδιο που δεν προβάλλεται σχεδόν ποτέ για ένα θλιβερό λόγο. Μετά το τέλος του Κωνσταντίνου και Ελένης ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός επιστρέφει μέσα από το Λίφτινγκ να αποκαλύψει τι έγινε τελικά με την Ελένη Βλαχάκη και να μπει σε νέους μπελάδες.

Δείτε το επεισόδιο:

Απίστευτο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ηθοποιός του έπαιζε ταυτόχρονα σε ανταγωνιστική σειρά!

Απίστευτο είναι αυτό που έχει συμβεί στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και κανείς δεν το είχε αντιληφθεί, αφού ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1 έπαιζε ταυτόχρονα σε ανταγωνιστική σειρά, που διαδραματιζόταν την ίδια ώρα.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», βέβαια, δεν ήταν εξαρχής μια σειρά, που προοριζόταν για απόλυτη επιτυχία και αυτό είναι κάτι, που έχουν παραδεχθεί άπαντες οι συντελεστές του σήριαλ, καθώς οι «Δύο Ξένοι» που βρίσκονταν στην αντίπερα όχθη, είχαν «χτιστεί» για να «σαρώσουν» στην prime time ζώνη, ενώ χαμός επικρατεί και με κούκλα πρώην του «Κατακουζηνού».

Κάπως έτσι, πολλές φορές υπάρχουν αναφορές στη σειρά του Mega, ενώ ηθοποιοί έχουν περάσει και από τις δύο ως κομπάρσοι, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία τους, καθώς είναι δύο προγράμματα που προβάλλονται μέχρι και σήμερα.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Θανάσης Παγώνας. Ο έμπειρος ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε ουκ ολίγες σειρές της τηλεόρασης στο ρόλο του κομπάρσου, αποτελώντας μια προσωπικότητα που δεν ξεχνιέται εύκολα. Τον θυμόμαστε, για παράδειγμα, ως «τρελό ζωγράφο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ή για τη συμμετοχή του στο επεισόδιο «Ο πιο καλός δημότης είμαι εγώ», ενώ έχει παίξει και στους «Δύο Ξένους» ως συγκρατούμενος του «Μένιου Τσαπάρα».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μόλις μάθαμε το θλιβερό λόγο που το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν παίζεται από τον ΑΝΤ1

Μόλις μάθαμε το λόγο, για τον οποίο ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει το συγκεκριμένο επεισόδιο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Και είναι αρκετά θλιβερός, καθώς πρόκειται για ένα επεισόδιο όχι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Στην αγαπημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου έχουμε δει πολλές υπέροχες στιγμές, με το γέλιο να είναι άφθονο σε σχεδόν κάθε επεισόδιο, καθιστώντας τη διαχρονική για τους φαν της.

Στο επεισόδιο «Χάλι Birthday», όμως, δεν υπήρχε τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κι αυτό, επειδή εκεί ο «Κατακουζηνός» είχε γενέθλια και είχε καλέσει τους πάντες, έχοντας οργανώσει τα πάντα με την αγαπημένη του τούρτα από φρουκτόζη, αλλά τελικά... δεν ήρθε κανείς.

Αυτός είναι, μάλλον, και ο λόγος που ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει συχνά αυτό το επεισόδιο. Η εξέλιξή του είναι αρκετά θλιβερή, αν και στο τέλος τα κοντινά του πρόσωπα, μαζί και η «Βλαχάκη», του κάνουν έκπληξη, προτού εκείνη του φέρει την τούρτα... στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share