Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο μυστικός ρόλος του Μανώλη στην σειρά - Δεν τον ξέρει σχεδόν κανείς

Δεν πάει το μυαλό σας

28 Αυγούστου 2020 14:24
Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο μυστικός ρόλος του Μανώλη στην σειρά - Δεν τον ξέρει σχεδόν κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι θυμόμαστε τον Μανώλη από την σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο μυστικός του ρόλος που λίγοι γνωρίζουν;

Ο Μανώλης και ο εκπληκτικός σκύλος του, Αρφ, βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ στο μπαρ όπου δουλεύουν η Ελένη και η Πέγκι και αναμένει μάταια την παραγγελία του.

Είναι ίσως ο μόνος θαμώνας του μπαρ που ανέχεται τις δύο σερβιτόρες που κάνουν τα πάντα, εκτός από το να δουλεύουν. Αυτό που είναι ίσως λιγότερο γνωστό είναι πως ο άνθρωπος που υποδύεται τον Μανώλη δεν είναι ηθοποιός, αλλά ο ενδυματολόγος της σειράς. Το γνωρίζατε; Σίγουρα δεν θα το είχατε ακούσει, όπως και το ότι ο Μάνθος Φουστάνος έχει παιδί με ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το όνομά του είναι Μανώλης Γαλετάκης και ήταν ενδυματολόγος στο σίριαλ, όπως και αργότερα στην κωμική σειρά "Σαββατογεννημένες"..

Αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του Κατακουζηνού - Άλλαξε πριν την πρεμιέρα

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Το ονοματεπώνυμο «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» δεν ήταν η αρχική σκέψη του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά!

Μπορεί λόγω τίτλου -και λόγω γιορτής φυσικά- τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών να ήταν σίγουρα, ωστόσο το επίθετο και το επάγγελμα του Κωνσταντίνου στην αρχική ήταν κομμάτι δύσκολο. Αυτό και άλλα 5 πράγματα είχαν μείνει άγνωστα, και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε.

Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει στο αφιέρωμα για το «Down Town», η έμπνευση για τη βυζαντινολογία προήλθε από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το αρχικό επίθετο της λατρεμένης «Κατακουζήνας» ήταν άλλο!

«Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση το επάγγελμά του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τον ονομάσουμε Παλαιολόγο, αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη», είπε η σεναριογράφος, με όλους εμάς να πιστεύουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μάθουμε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share