Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του Κατακουζηνού - Άλλαξε πριν την πρεμιέρα

Το γνωρίζατε;

26 Αυγούστου 2020 12:45
Αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του Κατακουζηνού - Άλλαξε πριν την πρεμιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Το ονοματεπώνυμο «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» δεν ήταν η αρχική σκέψη του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά!

Μπορεί λόγω τίτλου -και λόγω γιορτής φυσικά- τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών να ήταν σίγουρα, ωστόσο το επίθετο και το επάγγελμα του Κωνσταντίνου στην αρχική ήταν κομμάτι δύσκολο. Αυτό και άλλα 5 πράγματα είχαν μείνει άγνωστα, και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε.

Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει στο αφιέρωμα για το «Down Town», η έμπνευση για τη βυζαντινολογία προήλθε από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το αρχικό επίθετο της λατρεμένης «Κατακουζήνας» ήταν άλλο!

«Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση το επάγγελμά του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τον ονομάσουμε Παλαιολόγο, αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη», είπε η σεναριογράφος, με όλους εμάς να πιστεύουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μάθουμε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1!

Θυμάστε αυτή την τραγουδίστρια από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Αυτή την τραγουδίστρια από το Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν θα την θυμάσαι σίγουρα. Ακόμα, όταν δεις πως είναι σήμερα σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα ενεργή την δεκαετία του ’90 και στην σειρά την είδαμε δει μόνο σε ένα επεισόδιο "Η τελευταία μέρα του κόσμου” και μάλιστα τραγούδησε την γνωστότερη της επιτυχία με τίτλο “Δεν ακούς“. Μπορούμε να πούμε ότι αν την βλέπαμε στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε, όπως και την μικρή Μαιρούλα.

Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Anasa” κυκλοφόρησε το 2001. Σήμερα έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και το απολαμβάνει. Έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι ενεργή στα social media.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share