Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μόλις μάθαμε το θλιβερό λόγο που το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν παίζεται από τον ΑΝΤ1

Απίστευτο!

29 Αυγούστου 2020 14:30
Κωνσταντίνου και Ελένης: Μόλις μάθαμε το θλιβερό λόγο που το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν παίζεται από τον ΑΝΤ1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις μάθαμε το λόγο, για τον οποίο ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει το συγκεκριμένο επεισόδιο από το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Και είναι αρκετά θλιβερός, καθώς πρόκειται για ένα επεισόδιο όχι ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ φοβερός είναι ο μυστικός ρόλος που είχε ο «Μανώλης».

Στην αγαπημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου έχουμε δει πολλές υπέροχες στιγμές, με το γέλιο να είναι άφθονο σε σχεδόν κάθε επεισόδιο, καθιστώντας τη διαχρονική για τους φαν της.

Στο επεισόδιο «Χάλι Birthday», όμως, δεν υπήρχε τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Κι αυτό, επειδή εκεί ο «Κατακουζηνός» είχε γενέθλια και είχε καλέσει τους πάντες, έχοντας οργανώσει τα πάντα με την αγαπημένη του τούρτα από φρουκτόζη, αλλά τελικά... δεν ήρθε κανείς.

Αυτός είναι, μάλλον, και ο λόγος που ο ΑΝΤ1 δεν προβάλλει συχνά αυτό το επεισόδιο. Η εξέλιξή του είναι αρκετά θλιβερή, αν και στο τέλος τα κοντινά του πρόσωπα, μαζί και η «Βλαχάκη», του κάνουν έκπληξη, προτού εκείνη του φέρει την τούρτα... στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μάνθος Φουστάνος έχει παιδί με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν φαντάζεστε με ποια

Ο Βασίλης Κούκουρας αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης» που απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι έχει παιδί με ηθοποιό της σειράς.

Οι ατάκες του «μοναδική μου αγάπη» και «έχω και πόρσε, πάμε μια βόλτα», λέγονται ακόμη και προκαλούν γέλιο. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι για τον Βασίλη Κούκουρα είναι ότι έχει παιδί με μία από τις ηθοποιούς που έκαναν γκεστ στη σειρά. Ο ηθοποιός έχει ένα παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε υποδυθεί την Ρουμάνα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Ακόμα κάτι που δεν γνωρίζαμε για την σειρά, όπως και αυτά τα 5 πράγματα που έμεναν κρυφά τόσα χρόνια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα» το κορίτσι του «Χάμπου».

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποία τα τελευταία χρόνια έχει δεσμό με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share