Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

"Βαρύ" πένθος για την Αθηνά Ωνάση

Ο θάνατος που την είχε "τσακίσει" ψυχολογικά - Και δεν εννοούμε της μητέρας της

31 Οκτωβρίου 2020 07:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για την Αθηνά Ωνάση, όπως το περιστατικό που τη βύθισε στο πένθος. Τι είχε συμβεί στη χρυσή κληρονόμο;

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί σε κάθε της εμφάνιση να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, ωστόσο έχει λυγίσει και εκείνη στο παρελθόν. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα φαίνεται να μην το έχει ξεπεράσει.

Αθηνά Ωνάση

Ήταν στα τέλη του 2014 όταν το αγαπημένο της άλογο, η AD Camille Z έπεσε πάνω σε ένα εμπόδιο, έσπασε το πίσω πόδι του και χρειάστηκε να του κάνουν ευθανασία. Το περιστατικό αυτό, έχει μείνει ακόμη χαραγμένο στη μνήμη της, αφού ως γνωστόν η αγάπης της για τα άλογα είναι μεγάλη. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της.

«Ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ»

Σε αποκαλύψεις για την σχέση που είχε με τον Alvaro De Miranda Neto τα οκτώ από τα έντεκα χρόνια του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση, προχωρά ένα call girl από το Βέλγιο.

Η Nicky T., που φέρεται ως η αιτία του διαζυγίου αλλά και του να χάσει ο Βραζιλιάνος ιππέας ένα μεγάλο μέρος από τις οικονομικές αξιώσεις που είχε, ανοίγει την καρδιά της στο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη, με τίτλο Athina Onassis: Τhe Red File.

«Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Doda. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση», λέει η όμορφη Βελγίδα και αποκαλύπτει πότε έμαθε την ταυτότητα του εραστή της: «ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και τον αναγνώρισα ανάμεσα στους αθλητές. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας».

Για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά της, η «πέτρα του σκανδάλου» παρέδωσε στον συγγραφέα μια σειρά από αποδείξεις, ενώ τονίζει πως την πλήρωνε για να κάνουν σεξ και περιγράφει τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία, τα ταξίδια της για τους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show και τις επισκέψεις τους σε swinger club.

Σοκ για την Αθηνά Ωνάση: Σε αυτό το σπίτι… τσάκωσε τον Αλβάρο να την απατά!

undefined

Η σχέση τους τελείωσε τον Ιούνιο του 2014. «Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει», λέει το call girl και συνεχίζει: «δυστυχώς, αυτό ο Doda το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

Σύμφωνα με την Espresso, στοιχεία του βιβλίου, που αριθμεί 322 σελίδες και κυκλοφορεί ως ebook στην ιστοσελίδα amazon, χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, τον Νοέμβριο του 2017.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share