Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Έγκυος η Αθηνά Ωνάση - "Άργησε να το αποκαλύψει γιατί φοβόταν"

Το άγνωστο δράμα πριν το διαζύγιο

28 Οκτωβρίου 2020 09:17
Έγκυος η Αθηνά Ωνάση -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε αποκαλύψει ένα πορτογαλικό περιοδικό. Τι είχε γραφτεί για την εγκυμοσύνη της κληρονόμου;

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν όταν η ίδια έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Έκτοτε, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωσε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και τις αναζητήσεις συντροφιάς σε άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, όπως έγραφε το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. "Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί", έγραφε.

Αθηνά Ωνάση εγκυμοσύνη

Τι ανέφερε για την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Ωνάση;

Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. "Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν", αποκάλυψε πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Αν και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στάθηκε στο πλευρό της, μετά την αποβολή, βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Είναι η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας. "Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο", ανέφερε το δημοσίευμα.

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο, ενώ στη συνέχεια ήρθαν και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share