Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Διακόπτω για πάντα τη..." - Οι τραγικές στιγμές που βίωσε η Αθηνά Ωνάση

Οι δύσκολες ώρες της χρυσής κληρονόμου!

27 Οκτωβρίου 2020 07:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την... άδειασε κανονικότατα! Ο επί χρόνια συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση. Δύσκολες ώρες πέρασε η κληρονόμος, μόλις έμαθε όσα είπε.

Τι είχε συμβεί με τον πρώην συνεργάτη της;

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια, ο Αλέξης Μανθεάκης, διέκοψε κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο λόγος; Τι είχε αποκαλύψει στο βιβλίο του;

"Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!" είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης και συνέχισε:

"Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!", είχε πει και συνέχισε:

"Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει ‘ούτε ένα ευρώ’ μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στο δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!" είχε συμπληρώσει ο Αλέξης Μανθεάκης. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ την ασύλληπτη αποκάλυψη από τον πρώην της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share