Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια: Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή!

Σιγά μην καθίσει να σκάσει!

10 Μαΐου 2024 09:09
Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια: Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου σε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας «ξαναχτύπησε» την πόρτα της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου, η οποία μετά τους τίτλους τέλους στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, φαίνεται πως έχει προχώρησει στην προσωπική της ζωή.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: «Έσπασε» την σιωπή της η Πάουλα Μπαντόσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος χωρισμού τους

Ποιός είναι ο νεός εκλεκτός της καρδιάς της;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLIFE, η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα εδώ και λίγο διάστημα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Αδαμόπουλου.

Τον Χρήστο Αδαμόπουλο τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να παραμείνει αρκετό καιρό στο μουσικό σόου, αφού ήταν από τις καλύτερες φωνές στην ομάδα του.

«Φρέσκια» σχέση

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η νεαρή ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο πρόσφατα εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί του Χαλανδρίου.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, καθώς η σχέση τους, μετρά μόλις λίγους μήνες.

Η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά την Θαλασσινή Μποσταντζόγλου ήταν στη σειρά του ΣΚΑΙ, «Γλυκάνισος» όπου υποδυόταν την Μαργαρίτα Ζαφείρη.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στο Tik Tok, όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο, στα οποία τραγουδά αγαπημένα του τραγούδια, ενώ μας δείχνει και στιγμές της καθημερινότητάς του.

Απολαύστε τον να τραγουδάει:

@chris.george.adams Μια ελπίδα θα με πάρει απ' το χέρι Θα με πάρει αγκαλιά να σηκωθώ. #fyp #foryou #foryoupage #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - Christos G. Adamopoulos
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share