Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

"Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην Αρχαία Ελλάδα": Το βιβλίο που σου μαθαίνει τα πάντα για την Αρχαία Ελλάδα

Με εικόνες που ζωντανεύουν μπροστά σου την ιστορία...

5 Οκτωβρίου 2022 15:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αρχαία Ελλάδα έχει σπουδαία ιστορία, καθώς κατά τη διάρκεια της αρχαϊκής εποχής, εδραιώθηκαν σημαντικά στοιχεία του πολιτισμού όπως το θέατρο, η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας και μορφές τέχνης, όπως η αγγειοπλαστική και ο αργαλειός.

Το βιβλίο "Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην Αρχαία Ελλάδα", της Φράνσις Ντέρκιν, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν την Αρχαία Ελλάδα, με ένα πολύ διασκεδαστικό και κατανοητό τρόπο, μέσα από τις σελίδες του.

Ο τρόπος ζωής, οι τέχνες, ο πολιτισμός, το θέατρο και όλα όσα λάμβαναν χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, παρουσιάζονται μέσα από 79 σελίδες και το ταξίδι 3 φίλων και του γάτου τους.

Η Λούνα, η Νάνι, ο Νιούτον και ο Χίρο, οι γνωστοί "Ιστοριοναύτες", ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στην αρχαία Ελλάδα, και "χρειάζονται βοήθειά" για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος.

Ιστοριοναύτες: Περιπέτεια στην Αρχαία Ελλάδα': Το βιβλίο που σου μαθαίνει τα πάντα για την Αρχαία Ελλάδα

Το βιβλίο ακολουθεί τους "Ιστοριοναύτες", στην Ακρόπολη, σε αθλητικούς αγώνες, στο θέατρο, στα σπίτια των Αρχαίων Ελλήνων και μαζί τους ανακαλύπτει και ο αναγνώστης τον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα βιβλίο που διαβάζεται με μεγάλη ευκολία και χωρίς να κάνει τους μικρούς μας φίλους να βαρεθούν ούτε λεπτό.

Κόμικ, παιχνίδια, κατασκευές και ενδιαφέρον πρωταγωνιστές, διαφορετικοί μεταξύ τους σε συνδυασμό με την άκρως παραστατική εικονογράφηση, της Γκρέϊς Κουκ, που σε μεταφέρει στην παλιά εποχή, δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό, για ένα βιβλίο, που αξίζει να βρίσκεται στην βιβλιοθήκη σου.

Ένα διαδραστικό βιβλίο που καταφέρνει να ενσωματώσει όλα τα βασικά στοιχεία της Αρχαίας Ελλάδας.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share