Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Άκυρο» στον Στέφανο Κασσελάκη - «Όχι σε όλα» από την Έφη Αχτσιόγλου, δε δέχθηκε να αναλάβει κάποια θέση στο κόμμα (video)

Έληξε στο... μισάωρο η όποια συζήτηση μεταξύ των δύο για την επόμενη μέρα

26 Σεπτεμβρίου 2023 14:18
ΣΥΡΙΖΑ: «Άκυρο» στον Στέφανο Κασσελάκη - «Όχι σε όλα» από την Έφη Αχτσιόγλου, δε δέχθηκε να αναλάβει κάποια θέση στο κόμμα (video)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Θετικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η μέχρι πρότινος υποψήφια για την προεδρία έκανε γνωστό πως δεν μπορεί να αναλάβει κάποια θέση.

Η κυρία Αχτσιόγλου ειδικότερα είπε: «Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά».

«Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου. Αυτά», συμπλήρωσε και διευκρίνισε πως ο κ. Κασσελάκης της είπε να αναλάβει όποια θέση θέλει. Δείτε επίσης: Τζουμάκας για Κασσελάκη: «Γελάει η χώρα - Ο τζογαδόρος θα είναι στην πολιτική;» (video)

«Κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό.

«Ο κύβος ερρίφθη» από τον Στέφανο Κασσελάκη: Παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό συμφωνήθηκε ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελακη, στο γραφείο του προέδρου της ΚΟ στη Βουλή.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι πολύ υψηλή η ευθύνη. Με συλλογικότητα, ειλικρίνια και δικαιοσύνη να κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα και την κοινωνία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Φάμελλος.

Ο διάλογος τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Φάμελλος: Μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω στην έδρα της παραγωγής, θερμά συγχαρητήρια, η κοινωνία μας έχει ανάγκη και πρέπει να ανταποκριθούμε

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις το έργο σου ως πρόεδρος της Κ.Ο πάντα για το καλό του τόπου

Φάμελλος: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, μεγάλη ευθύνη με συλλογικότητα

Κασσελάκης: Έχουμε ευθύνη σε όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share