Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Οργή Πολάκη κατά Γεωργιάδη: «Πωλητή νανογιλέκων, είσαι ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας»

Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

1 Σεπτεμβρίου 2021 16:55
Οργή Πολάκη κατά Γεωργιάδη: «Πωλητή νανογιλέκων, είσαι ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πυρά του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη έστρεψε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του για τον Ευάγγελο Αποστολάκη που δεν δέχθηκε την υπουργοποίησή του στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλεί τον «τηλεβιβλιοπώλη, πωλητή νανογιλέκων και αποτυχημένε μπουλντοζιέρη» να ακούσει πως είναι «ένα ακροδεξιό μειράκιο της ιστορίας αυτού του τόπου».

«Επί Αποστολάκη» συνεχίζει ο κ. Πολάκης, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis «δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο» ενώ «σουλατσάριζε» κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε ποια τρύπα ήσουν χωμένος τότε, θαρραλέε πολεμιστή, που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου τον Ναύαρχο που δεν σας βάστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Εύβοια, στην Αττική και στην Ηλεία;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τη δημοσίευση του Π. Πολάκη:

Πολάκης άδωνις

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες - Η ανακοίνωση της FDA

Με την ανακοίνωση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων απαντά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον Παύλο Πολάκη.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε εμένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID19» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας την ανακοίνωση του οργανισμού.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το FDA, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου χωρίς λόγο ή προληπτικά απαγορεύεται. Η αγωγή για το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου.

Επιπλέον όπως τονίζεται χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.

Βόμβα από Άδωνι Γεωργιάδη: «Θα υπάρξουν και απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα»

Ζοφερές είναι οι προβλέψεις σε ό,τι αφορά την πορεία της πανδημίας, όπως σημείωσε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι υπό το φόβο της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα υπάρξουν απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, είπε ότι οι 251 διασωληνώσεις τον Αύγουστο του 2021 σε σύγκριση με τις λιγότερες από 100 τον Αύγουστο του 2020 δείχνουν ότι πάμε για έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και κατά συνέπεια όταν από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει να μεγαλώνει ο φόβος για την εξέλιξη της πανδημίας θα υπάρξουν και απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα.

Γεωργιάδης απολύσεις

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share