Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Πρόταση δουλειάς από τη Ματίνα Παγώνη στον Τάιλερ: «Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει, λένε είναι καλός» (video)

«Γίνονται προσπάθειες για προσλήψεις»

25 Οκτωβρίου 2023 14:20
Πρόταση δουλειάς από τη Ματίνα Παγώνη στον Τάιλερ: «Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει, λένε είναι καλός» (video)
Δεξιά φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Πάνω στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το ΕΣΥ τοποθετήθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη δήλωσε τα εξής:

«Ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις, όμως ο κ. Τάιλερ είναι εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής. Στην Ελλάδα τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού. Γίνονται προσπάθειες για προσλήψεις και έχουμε πετύχει να είναι τα ποσοστά να είναι 2 νοσηλευτές ανά ασθενή – ενώ τα ευρωπαϊκά είναι 4 ανά ασθενή. Υπάρχουν άλλα νοσοκομεία που έχουν 0,33 νοσηλευτές ανά ασθενή. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν πρόβλημα αν δεν το ξέρει. Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει». Θυμηθείτε επίσης τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου: «Περιμένουμε να έρθει ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ στον Βόλο και να πιάσουν τα φτυάρια» (video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 έκανε αναφορά στην επίσκεψη που πραγματοποίησε με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ στον Ευαγγελισμό και τις συνθήκες που αντίκρισαν. Όπως είπε συγκεκριμένα: «(...) Και πάμε στον Ευαγγελισμό πριν δυο μήνες και βλέπουμε μια αναλογία νοσηλευτή-ασθενών και λες δεν είναι δυνατόν να ελέγξεις τη μόλυνση. Αρα ο Τάιλερ όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς Ελληνες το παίρνει προσωπικά. Σου λέει ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράγμα; Λέει τι σόι χώρα είμαστε, με τη χλιδή στη Μύκονο αν αυτή είναι η Αθήνα. Πόσο μάλλον η περιφέρεια».

Ο Τάιλερ προτείνει το αγαπημένο του βιβλίο για γκέi και μπάi άνδρες - «Ψάχνετε πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας;»

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, πρότεινε το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisexual άνδρες. Το βιβλίο περιγράφει το πώς οι ομοφυλόφιλοι άντρες μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «Τα 10 έξυπνα πράματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους».

«Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ ΜακμΜπέθ» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σεξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα. Όπως εξηγεί ο κ. ΜακΜπέθ πρόκειται για ένα βιβλίο «ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο και πολύ σχετικό».

Δείτε το video

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share