Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Έρχεται καλοκαίρι από Τάσο Αρνιακό: Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο (7-8/10) - Πού θα σημειωθούν βροχές

Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος;

6 Οκτωβρίου 2023 20:42
Έρχεται καλοκαίρι από Τάσο Αρνιακό: Αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο (7-8/10) - Πού θα σημειωθούν βροχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έρχεται καλοκαίρι σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για το Σαββατοκύριακο (7-8/10). Ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά σε κάποιες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ανέφερε πως θα έχουμε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα είναι ιδανικές για τους ανθρώπους που έχουν να ταξιδέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ωστόσο, τόνισε πως καλό θα ήταν όσοι είναι σε νησιά να επιστρέψουν γρήγορα, καθώς θα έρθουν ισχυρά μποφόρ.

Δείτε το βίντεο

«Από την επόμενη Δευτέρα...»: Έκτακτη ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός σήμερα: Επιστρέφει στους δέκτες μας με τις καιρικές του προγνώσεις ο Σάκης Αρναούτογλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο Σάκης Αρναούτογλου από το καλοκαίρι και μετά δεν είχε τηλεοπτικές εμφανίσεις στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα όποια πρόγνωση για τον καιρό έκανε, αυτή να ήταν μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο Σάκης Αρναούτογλου, το πρώι της Πέμπτης, εξέδωσε ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του και τόνισε πως από την Δευτέρα (09/10) επιστρέφει τηλεοπτικά, μέσω της ΕΡΤ.

Επομένως από την Δευτέρα και μετά θα έχουμε καθημερινή πρόγνωση του καιρού από τον κορυφαίο του είδους, Σάκη Αρναούτογλου!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share