Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Η εκκένωση στον συρμό του μετρό πραγματοποιήθηκε λόγω βλάβης

25 Σεπτεμβρίου 2023 09:34
Εκκενώθηκε συρμός του Μετρό στο Σύνταγμα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Εκκενώθηκε συρμός στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε λόγω αδυναμίας κλεισίματος πόρτας. Η βλάβη στην πόρτα προκλήθηκε καθώς επιβάτες εμπόδιζαν με τα χέρια τις πόρτες να κλείσουν.

Για αυτόν τον λόγο κρίθηκε αναγκαίο να εκκενωθεί ο συρμός, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Οργή στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη - Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει μηχανή και ο πανικός στο σημείο

Βίντεο ντοκουμέντο: Ακόμα ένα τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη, με το βίντεο ντοκουμέντο να οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών.

Αυτοκίνητο χτύπησε σε διασταύρωση μηχανή και ο άτυχος οδηγός του δικύκλου εκσφενδονίζεται. Χτυπάει σε κολώνα με το κεφάλι και καταλήγει στο δρόμο, δίπλα από το διαχωριστικό στηθαίο. Δυο νεαροί που έχουν ακούσει τον θόρυβο σπεύδουν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός του ΙΧ έχει γίνει καπνός και αναζητείται.

Το τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:30 όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στη συμβολή των οδών Ολυμπιάδος και Σοφοκλέους, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τροχαίο, ο οδηγός του αυτοκινήτου πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας στην άσφαλτο τον αναβάτη της μοτοσικλέτας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος στην Πάτρα - Νεκρός παππούς και το 3χρονο εγγονάκι του μετά από τροχαίο με πολυτελές όχημα (photos&video)

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Δείτε επίσης: Θρήνος στη Βουλιαγμένη: Το τελευταίο «αντίο» στα αδέλφια που σκοτώθηκαν στη Λιβύη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο σύζυγος της αδικοχαμένης κοπέλας (photos)

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά. Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε κι ένα παιδί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε. Από την άλλη ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Οικογενειακή νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφερε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share