Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στο Ελληνικό: Θύμα διάρρηξης o ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρσέλο Ροντινέι

Δύο οι δράστες

19 Ιουνίου 2023 09:50
«Βόμβα» στο Ελληνικό: Θύμα διάρρηξης o ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρσέλο Ροντινέι
Από Ανθή Κουρεντζή

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου o ξένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρσέλο Ροντινέι, ο οποίος διαμένει σε μονοκατοικία στο Ελληνικό. Υπενθυμίζεται, ότι φέτος Ολυμπιακός βγήκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ για 14η φορά.

Δύο άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στο ισόγειο, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και άδειασαν ένα χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην ντουλάπα.

Κάνοντας άνω κάτω τον κυρίως χώρο της οικίας, εντόπισαν και άρπαξαν προσωπικά αντικείμενα, διαβατήρια και κλειδιά.

«Βόμβα» στο Ελληνικό: Θύμα διάρρηξης o ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρσέλο Ροντινέι

«Κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδ@ του κ@ρ@τ@… που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» - "Έκρηξη" οργής από τον πατέρα του 17χρονου που μαχαίρωσαν στο Ελληνικό (photo-video)

Ο Αντώνης Βίδος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του 17χρονου που μαχαίρωσαν στην κοιλιά στο Ελληνικό επειδή αντιστάθηκε στους άγνωστους, επίσης ανήλικους κατά τις μαρτυρίες, που ήθελαν να τους ληστέψουν, περιέγραψε τις στιγμές της επίθεσης από τους δύο κουκουλοφόρους σε ένα πολυσύχναστο σημείο.

Μπροστά στα μάτια του, ο νεαρός είδε τον έναν από τους δύο δράστες να μαχαιρώνουν στην κοιλιά τον 17χρονο. Είπε χαρακτηριστικά στο Star:

«Το παιδί το μαυροφορεμένο με το full face, του βγάζει μαχαίρι και του λέει “φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου”. Ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε “δεν σας δίνω τίποτα” και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά στην αριστερή κοιλιακή χώρα. Όταν το αντιλήφθηκα, πριν του δώσει τη μαχαιριά, κάνω κίνηση να πάω προς το μέρος τους και το παιδί που κράταγε το μαχαίρι αγχώθηκε και τράβηξε βιαστικά τη μαχαιριά στο φίλο μου, αλλιώς θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είμαι σοκαρισμένος».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε το μεσημέρι, φαίνεται ο 17χρονος να αιμορραγεί δευτερόλεπτα μετά την επίθεση εναντίον του και υποφέροντας να κάθεται σε ένα πεζούλι ενός μαγαζιού, την ώρα που οι φίλοι του που ήταν μαζί του (ένας εκ των δύο ο Αντώνης) καλούσαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τους γονείς του τραυματία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν με γάζες να καλύψουν το τραύμα του 17χρονου, ενώ στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς του που είχαν φτάσει επίσης άμεσα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share