Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ελληνικό: Του είπε «φέρε ό,τι έχεις» και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά – Τι λέει φίλος του 17χρονου

Νεαροί ήταν οι κουκουλοφόροι δράστες της επίθεσης λένε οι γονείς του 17χρονου

2 Ιουνίου 2023 22:00
Ελληνικό: Του είπε «φέρε ό,τι έχεις» και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά – Τι λέει φίλος του 17χρονου
(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επίθεση των κουκολοφόρων στον 17χρονο στο Ελληνικό, που τραυματίστηκε βαριά από τη μαχαιριά των δραστών στην κοιλιά, περιέγραψε ο φίλος του θύματος που ήταν μαζί του.

«Το παιδί το μαυροφορεμένο με το full face, τού βγάζει μαχαίρι και του λέει "φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου"», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Πρόσθεσε ότι «ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε "δεν σας δίνω τίποτα" και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα».

Βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr δείχνει τον 17χρονο αιμόφυρτο να κάθεται με τους φίλους του σε καφετέρια που βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως ενώ ένας από τους αστυνομικούς έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα. Εν τω μεταξύ, από τη πρώτη στιγμή άρχισε να συλλέγει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό των δραστών.

Η επίθεση έγινε σε κεντρικό σημείο στο Ελληνικό, στην οδό Ιασωνίδου.

Οι γονείς του 17χρονου είπαν στο Star ότι οι δράστες πλησίασαν τον γιο τους πολύ κοντά. «Τον απώθησε ο δικός μου και μετά τού έβγαλε μαχαίρι. Ήταν δύο παιδιά 17χρονα. Τρέξαμε κατευθείαν. Μας ειδοποίησε ο φίλος του, ο Αντώνης, και τρέξαμε κατευθείαν στο σημείο. Αντιστάθηκε για αυτό και τον μαχαίρωσαν» είπε ο πατέρας.

Η μητέρα του φίλου του θύματος δήλωσε και αυτή εξοργισμένη: «Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή; Σήμερα ήταν το δικό μας το παιδί, ο δικός μου ο γιος μαζί με τον φίλο του, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί, είναι κρίμα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share