Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ληστές στο Ελληνικό μαχαίρωσαν στην κοιλιά 17χρονο: Στο χειρουργείο ο ανήλικος - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες

2 Ιουνίου 2023 09:43
Ληστές στο Ελληνικό μαχαίρωσαν στην κοιλιά 17χρονο: Στο χειρουργείο ο ανήλικος - Ποια η κατάσταση της υγείας του
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο ένας 17χρονος που το βράδυ της Πέμπτης (1/6) έπεσε θύμα ληστείας στο Ελληνικό.

Ο 17χρονος περπατούσε στη Ριζούντος και φτάνοντας στη συμβολή της με την οδό Ιασωνίδου, δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους. Οι δράστες προσπάθησαν να τον ληστεύουν, όμως, όπως φαίνεται, ο 17χρονος πιθανόν να αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιά και να εξαφανιστούν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ: Νεκρός ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας (video)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαιό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στο ύψος της Αττικής Οδού καθώς ο 43χρονος ένστολος κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κατεχάκη, στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός είχε πάει στο σημείο προκειμένου να διευθετήσει άλλο τροχαίο το οποίο είχε σημειωθεί στις 10.30 Κατά τις ίδιες πληροφορίες διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον 43χρονο αστυνομικό. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον αστυνομικό στο 401 ΓΣΝ Αθηνών, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Τροχαίο στην Κηφισίας: «Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου» – Σοκαρισμένη η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε το πρωί από μοτοσυκλετιστή στη λεωφόρο Κηφισίας μαζί με την 70χρονη γιαγιά του.

Για τους γονείς του παιδιού οι ώρες είναι δύσκολες και περιμένουν κάποιο καλό νέο από τους γιατρούς.

Το κοριτσάκι είναι πολυτραυματίας και δίνει «μάχη» διασωληνωμένο στην εντατική.

Η κατάσταση είναι σοβαρή και πάντα τα πρώτα 24ωρα μετά από ένα σοβαρό ατύχημα είναι κρίσιμα.

Σοκαρισμένη η μητέρα του κοριτσιού μετά το περιστατικό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share