Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Κατρακύλα» Τάσου Αρνιακού πριν το τριήμερο: «Περιορισμός, αλλά όχι εξαφάνιση...»

Τι θα πρέπει όλοι να προσέξουμε άμεσα

23 Απριλίου 2023 16:45
«Κατρακύλα» Τάσου Αρνιακού πριν το τριήμερο: «Περιορισμός, αλλά όχι εξαφάνιση...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στην αρχή της εβδομάδας (24-30/4).

Πάντως ο μετεωρολόγος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν καλό καιρό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, παρά το γεγονός πως θα δούμε φαινόμενα κακοκαιρίας από την Τετάρτη (26/4). Ο υδράργυρος θα παραμείνει ψηλά μέσα στην ημέρα, αλλά θα υποχωρεί σημαντικά το βράδυ σε πολλές περιοχές.

Σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε και όσα λένε τα Μερομήνια για τις συνθήκες που πρέπει να αναμένουμε μέσα στους προσεχείς μήνες.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τις επόμενες ημέρες, στο βίντεο που ακολουθεί:

Θερμή «βόμβα» Σάκη Αρναούτογλου: «Ανοιξιάτικο κύμα καύσωνα...»

Έκπληξη επεφύλασσε στην πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Σάκης Αρναούτογλου!

Σήμερα Σάββατο (22/4), η νότια Ελλάδα και οι Κυκλάδες θα έχουν συννεφιές και θα κινηθούν ανατολικά. Βροχές θα έχουμε κατά διαστήματα στην Κρήτη, αλλά και στα κεντρικά τμήματα της Θράκης, την Ήπειρο, την Θεσσαλία και στην Στερεά.

Την Κυριακή (23/4), σύννεφα θα έχουμε στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία αλλά στη συνέχεια ο καιρός θα ανοίξει. Τη Δευτέρα, ωστόσο, θα έχουμε σύννεφα από τα δυτικά προς τα ανατολικά και θα έχουμε βροχές μετά το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και τη Θεσσαλία. Την Τρίτη επίσης μετά το μεσημέρι ο καιρός θα είναι άστατος στα δυτικά και στα βόρεια τμήματα.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, στην Ευρώπη και ειδικά στην Ισπανία δεν αποκλείεται στις αρχές της εβδομάδας να επικρατεί ανοιξιάτικο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες και πάνω από 35-36 βαθμούς.

Καιρικό «ξέβγαλμα» Χριστίνας Σούζη: «Μπαράζ αστάθειας και Άη Γιώργης με φαινόμενα...»

Τη δική της πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ημερών έδωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η Χριστίνα Σούζη.

Η έμπειρη μετεωρολόγος αναφέρθηκε στις συνθήκες αστάθειας που αναμένεται να επικρατήσουν όλη την ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα, ενώ καλός θα είναι κατά γενική ομολογία ο καιρός του Αγίου Γεωργίου (Κυριακή 23/4).

Η αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share