Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ηλιούπολη: Σοκάρει πρώην αθλήτρια του 44χρονου προπονητή - «Όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες...»

«Γνώριζα ότι κάποιοι γονείς είχαν πιο στενή επαφή μαζί του»

24 Μαρτίου 2023 20:50
Ηλιούπολη: Σοκάρει πρώην αθλήτρια του 44χρονου προπονητή - «Όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πρώην αθλήτρια του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη σοκάρει, αναφέροντας πως είχε παρατηρήσει η ίδια, αλλά και άλλοι συναθλητές της, να μειώνονται τα άτομα που πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου, ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Tlive» δήλωσε πως ο κατηγορούμενος «ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν είχε μπει ποτέ στα αποδυτήρια των αθλητριών». Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος του 44χρονου.

«Όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες τόσο πιο εντατικές ήταν οι προπονήσεις. Μπορεί να είχαν μέσα στην ημέρα πέντε ώρες προπόνηση, αντί για μία. Με όλα τα άτομα της σχολής είχε την ίδια συμπεριφορά. Γνώριζα ότι κάποιοι γονείς είχαν πιο στενή επαφή με τον προπονητή λόγω αγώνων», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «είχαμε παρατηρήσει μείωση των ατόμων στη σχολή», ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες το οποίο το απέδωσαν τότε, κυρίως στο γεγονός ότι αρκετοί εγκατέλειψαν για να σπουδάσουν.

Δείτε όσα δήλωσε

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Εικόνες-ντοκουμέντο από το γυμναστήριο «κολαστήριο» του 44χρονου προπονητή! Τα πιτζάμα πάρτι, ο ξυλοδαρμός σε βάρος της γυναίκας του και τα... αγγίγματα

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αφορούν τον 44χρονο άνδρα, που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη φαίνεται πως είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σπίτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LIVE NEWS», ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί, φαίνεται πως του έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα μασάζ και τα αγγίγματα του 44χρονου προπονητή στις ανήλικες μαθήτριές του

Ο χώρος περιλαμβάνει έναν καναπέ–κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση και καρέκλες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για να διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Τα πιτζάμα πάρτι που έκανε στο γυμναστήριο «κολαστήριο» ο 44χρονος και ο ξυλοδαρμός σε βάρος της γυναίκας του

Νέα στοιχεία για τη δράση αλλά και τη συμπεριφορά του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Ο κατηγορούμενος και πατέρας ενός παιδιού φέρεται να διοργάνωνε πιτζάμα πάρτι στα οποία καλούσε παιδιά στο γυμναστήριό του – κολαστήριο στην Ηλιούπολη ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει την πρώην σύζυγό του.

Ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του πως θα αυτοκτονήσει ενώ τις ίδιες απειλές εκτόξευε και στα θύματά με στόχο να μην αποκαλύψουν στους οικείους τους αλλά και στην Αστυνομία τα όσα τους έκανε.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (23/3) το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star ο προπονητής διοργάνωνε ταξίδια σε αγώνες στο εξωτερικό, καλοκαιρινά camp, πεζοπορίες, ημερήσιες εκδρομές αλλά και πιτζάμα πάρτι στο γυμναστήριο μέσα στο οποίο ασελγούσε σε βάρος των κοριτσιών.

Σε φωτογραφία που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται ότι ο 2019 ο 44χρονος σήμερα προπονητής είχε διοργανώσει στη σχολή του βραδιά με πιτζάμες και τα παιδιά είχαν στρώσει σεντόνια και μαξιλάρια σε όλη την αίθουσα για να κοιμηθούν.

«Μπήκε στο σπίτι της πρώην του και τα έσπασε όλα»

«Το 2019 μπήκε μέσα στο σπίτι, όταν ήταν σε διάσταση. Τα έσπασε όλα, την έκανε μπαούλο στο ξύλο και είχε και μια καραμπίνα μαζί του.

Δεν έστρεψε το όπλο προς την πρώην γυναίκα του, την πήρε και πήγε πάνω στην ταράτσα, την έβαλε κάτω από το πηγούνι και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει» υποστήριξε μιλώντας στο Star, στενός φίλος του προπονητή.

Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο. «Τον παρακολούθησε ψυχολόγος, του έδωσε αγωγή και δεν κατάλαβα γιατί τον αφήσανε έξω. Επέμενε η γυναίκα του και φίλη μου, μην τον αφήνετε έξω, μην τον αφήνετε έξω είναι επικίνδυνος» πρόσθεσε κλείνοντας ο φίλος του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share