Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Υπάρχει μια μεγάλη απόσταση...» – Η ενόχληση της δικηγόρου του προπονητή Tae Kwon Do

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου προπονητή απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση

24 Μαρτίου 2023 18:32
Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Υπάρχει μια μεγάλη απόσταση...» – Η ενόχληση της δικηγόρου του προπονητή Tae Kwon Do
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής του Tae Kwon Do από την Ηλιούπολη για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου. Νωρίτερα ο 44χρονος προπονητής βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μιλώντας στο MEGA και το Live News, η δικηγόρος του προπονητή, Περσεφόνη Χαρατσιάρη, έκανε λόγο για καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας του κατηγορουμένου.

«Αντιλαμβάνομαι πως η υπόθεση έχει πάρει μία ευρεία δημοσιότητα και δικαιολογημένα διότι οι φερόμενες κατηγορίες για τα εγκλήματα ενόχλησης της γενετήσιας ουσίας έχουν απαξία κοινωνική και ηθική. Δε θα το αμφισβητήσει κανείς αυτό, ούτε εγώ» δήλωσε αρχικά η δικηγόρος, αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει στο εάν ο κατηγορούμενος έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες.

Συνέχισε σημειώνοντας πως «από αυτό το σημείο όμως μέχρι του να φτάνουμε στο σημείο, στον βωμό του κατεπείγοντος της αποδοκιμασίας των φερομένων πράξεων από τον κατηγορούμενο, να καταργούμε, να αλλοιώνουμε, να φαλκιδεύουμε και στην ουσία να απεμπολούμε το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας και μιας δίκαιης δίκης, νομίζω υπάρχει μια μεγάλη απόσταση. Δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο».

Η κα Χαρατσιάρη επέμεινε πως δεν θα πει τίποτα σχετικά με το κατηγορητήριο του πελάτη της καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η απολογία του.

Δείτε το βίντεο:

Tο «κουβάρι» την υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν τρία κορίτσια συνειδητοποίησαν όταν δεν είχε συμβεί στην κάθε μία μεμονωμένα, αλλά αυτή η δράση ήταν συνεχόμενη.

Έτσι προχώρησαν στην μήνυση και μέσα από αυτή την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε και τους μάρτυρες που κατέθεσαν προέκυψαν και άλλες δύο καταγγέλλουσες. Αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» στις Αρχές ήταν το γεγονός ότι οι καταγγέλλουσες μίλησαν για μία δράση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share