Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/3)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

25 Μαρτίου 2023 07:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25/3)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Σάββατο 25/3! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Τώρα Μαζί».

Παράλληλα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο για το πώς προσέγγιζε τις ανήλικες μαθητρίες του

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Εικόνες-ντοκουμέντο από το γυμναστήριο «κολαστήριο» του 44χρονου προπονητή! Τα πιτζάμα πάρτι, ο ξυλοδαρμός σε βάρος της γυναίκας του και τα... αγγίγματα

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αφορούν τον 44χρονο άνδρα, που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη φαίνεται πως είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σπίτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LIVE NEWS», ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί, φαίνεται πως του έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα μασάζ και τα αγγίγματα του 44χρονου προπονητή στις ανήλικες μαθήτριές του

Ο χώρος περιλαμβάνει έναν καναπέ–κρεβάτι, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση και καρέκλες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή και για να διαπράξει κάποιους από τους βιασμούς.

Τα πιτζάμα πάρτι που έκανε στο γυμναστήριο «κολαστήριο» ο 44χρονος και ο ξυλοδαρμός σε βάρος της γυναίκας του

Νέα στοιχεία για τη δράση αλλά και τη συμπεριφορά του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα. Ο κατηγορούμενος και πατέρας ενός παιδιού φέρεται να διοργάνωνε πιτζάμα πάρτι στα οποία καλούσε παιδιά στο γυμναστήριό του – κολαστήριο στην Ηλιούπολη ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει την πρώην σύζυγό του.

Ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του πως θα αυτοκτονήσει ενώ τις ίδιες απειλές εκτόξευε και στα θύματά με στόχο να μην αποκαλύψουν στους οικείους τους αλλά και στην Αστυνομία τα όσα τους έκανε.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (23/3) το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star ο προπονητής διοργάνωνε ταξίδια σε αγώνες στο εξωτερικό, καλοκαιρινά camp, πεζοπορίες, ημερήσιες εκδρομές αλλά και πιτζάμα πάρτι στο γυμναστήριο μέσα στο οποίο ασελγούσε σε βάρος των κοριτσιών.

Σε φωτογραφία που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται ότι ο 2019 ο 44χρονος σήμερα προπονητής είχε διοργανώσει στη σχολή του βραδιά με πιτζάμες και τα παιδιά είχαν στρώσει σεντόνια και μαξιλάρια σε όλη την αίθουσα για να κοιμηθούν.

«Μπήκε στο σπίτι της πρώην του και τα έσπασε όλα»

«Το 2019 μπήκε μέσα στο σπίτι, όταν ήταν σε διάσταση. Τα έσπασε όλα, την έκανε μπαούλο στο ξύλο και είχε και μια καραμπίνα μαζί του.

Δεν έστρεψε το όπλο προς την πρώην γυναίκα του, την πήρε και πήγε πάνω στην ταράτσα, την έβαλε κάτω από το πηγούνι και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει» υποστήριξε μιλώντας στο Star, στενός φίλος του προπονητή.

Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο. «Τον παρακολούθησε ψυχολόγος, του έδωσε αγωγή και δεν κατάλαβα γιατί τον αφήσανε έξω. Επέμενε η γυναίκα του και φίλη μου, μην τον αφήνετε έξω, μην τον αφήνετε έξω είναι επικίνδυνος» πρόσθεσε κλείνοντας ο φίλος του.

Σήμερα στην Ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής

Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες αναμένεται σήμερα (Παρασκευή 24/3) το μεσημέρι να περάσει το κατώφλι της 14ης τακτικής Ανακρίτριας ώστε να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, καλείται να αντικρούσει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για την φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου».

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share