Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Πόσο όμορφη είσαι, έχεις υπέροχο σώμα και είσαι...» - Το μασάζ και τα αγγίγματα του 44χρονου προπονητή στις ανήλικες μαθήτριές του (Video)

Η αντίδραση του κατά τη σύλληψή του

24 Μαρτίου 2023 09:31
Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Πόσο όμορφη είσαι, έχεις υπέροχο σώμα και είσαι...» - Το μασάζ και τα αγγίγματα του 44χρονου προπονητή στις ανήλικες μαθήτριές του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαθής και αμίλητος ήταν ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, κατά τη στιγμή της σύλληψής του, μετά από καταγγελία αθλητριών του ότι τις βίασε όταν εκείνες ήταν ηλικίας από 12 έως 16 ετών. Επίσης, συγκλονίζουν οι πληροφορίες και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή tae kwon do στην Ηλιούπολη.

Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων έφτασαν μπροστά του και του ανακοίνωναν τις βαριές κατηγορίες εναντίον του εκείνος στάθηκε αμίλητος απέναντι τους και με ένα βλέμμα απλανές και απαθές, άπλωσε τα χέρια του και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κανένα από τα πέντε θύματά του δε γνώριζε κατά τη διάρκεια που τις κακοποιούσε, ότι αυτό συμβαίνει και με άλλα κορίτσια.

Κάθε μία πίστευε ότι βίωνε μόνη της τον εφιάλτη. Μάλιστα, δυο κορίτσια ήταν και φίλες. Είχαν πάει στη σχολή του σε ηλικία 9- 10 ετών. Ξεκίνησε να τις κακοποιεί, όπως ανέφεραν, μετά τα 12 και πάντα μέσα στο σπίτι του. Ξεκινούσε να τους λέει «πόσο όμορφη είσαι… έχεις υπέροχο σώμα και είσαι εξαιρετική αθλήτρια».

Μετά την προπόνηση, όταν τους έκανε μασάζ, άρχισε σιγά σιγά να τις αγγίζει σε διάφορα σημεία.

«Τον είχα σαν πατέρα, σαν Θεό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι ο άνθρωπος αυτός σιγά σιγά με χειραγώγησε για να φτάσει σε αυτό σημείο» υποστήριξε χαρακτηριστικά μία από τις καταγγέλλουσες, οι οποίες πια έχουν ενηλικιωθεί.

Ένα άλλο κορίτσι ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ακόμα και οι γονείς μου τον καλούσαν και τρώγαμε μαζί, μέχρι και στο εξοχικό μας είχε έρθει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share