Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ανατριχίλα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη (Video)

Ανατριχιάζει ο Δημήτρης Σούρας για το πόνο των γονιών

3 Μαρτίου 2023 11:46
Ανατριχίλα! Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση ήρθε στο φως. Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ένας επιβάτης του τρένου στο βαγόνι 3 που κατέβηκε 15 λεπτά πριν από την σύγκρουση. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπήρξε επιβάτης του τρένου και μάλιστα λίγο πριν αποβιβαστεί ο κ. Παπαϊωάννου τράβηξε μία φωτογραφία μέσα από το βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Για την φωτογραφία που έβγαλε ο Γιάννης Παπαϊωάννου εξήγησε ότι την έβγαλε στις 22:02 και ήταν έξω από τα Παλαιοφάρσαλα, όπου η αμαξοστοιχία σταμάτησε, περίπου για 15 λεπτά, γιατί θα πέρναγε μάλλον μία άλλη αμαξοστοιχία. Επίσης, τραγικές ώρες βιώνει ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς σκοτώθηκε η μητέρα του.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Απλά σωπάστε! Σωπάστε και ακούστε... είναι το κλάμα των ψυχών» - Ανατριχιάζει ο Δημήτρης Σούρας για το πόνο των γονιών (Video)

Στην έκτακτη εκπομπή του Star μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας για το πένθος των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Παράλληλα, ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας παίχτηκε για τις δύο δίδυμες αδελφές από την Καλαμπάκα, καθώς παρά το γεγονός πως είχαν αυτοκίνητο, για να κάνουν το ταξίδι τους, προτίμησαν το τρένο για... μεγαλύτερη ασφάλεια.

«Είμαστε σε βαρύ πένθος. Αν σταματήσουμε να πολιτικολογούμε θα ακούσουμε το κλάμα των ψυχών. Είναι τόσο βαρύς αυτός ο πόνος που η σιωπή τουλάχιστον τις πρώτες μέρες ήταν το καλύτερο από όλα.

Αυτή τη στιγμή το πράγμα παίρνει μια τελείως διαφορετική τροπή, οι γονείς δεν μπορούν να βρουν τα παιδιά τους, δεν μπορούν να βρουν τίποτα. Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Θα πρέπει όλοι εκεί που ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις στους γονείς.

Δεν γεφυρώνεται αυτός ο πόνος. Είναι ένα πράγμα που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Είναι πολύ μικρή η βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε εμείς οι ειδικοί. Τι μπορείς να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αέρα, πήγαν να πάρουν τα παιδιά τους και υπάρχει αέρας. Έχω χάσει τα λόγια μου.

Αυτή τη στιγμή οι γονείς δεν μπορούν να θάψουν τα παιδιά τους, να τα δούνε, να τα τιμήσουνε, να τα αγκαλιάσουνε, να κλάψουνε. Τι έχουν οι περισσότεροι στα χέρια τους; Αέρα!

Eίμαι υπέρ των ευθυνών αλλά και υπέρ του πένθους, του καθήκοντος προς τον νεκρό. Τι να πω στον γονιό που μου τηλεφώνησε στις 7 το πρωί και μου είπε “θέλω το παιδί μου”; Τι να δει; Τι να του απαντήσω;

Τι να πω; Κάντε κουράγιο; “Θέλω το παιδί μου να το θάψω”.

Χρειάζεται το κλάμα, το πένθος και πολύ μεγάλη παρηγοριά από πολλούς ανθρώπους για να σταθούν στα πόδια τους.

Είναι ένας ανθρώπινος πόνος που δεν καλύπτεται με λόγια» είπε αναφερόμενος και στην ανάρτησή του στο Facebook.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share