Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι έψαχνε η 33χρονη πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

26 Μαΐου 2022 08:32
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι έψαχνε η 33χρονη πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, της 33χρονης από την Πάτρα που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Παράλληλα, αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στον Ιούνιο, ενώ την την ίδια στιγμή οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και η ιατροδικαστική υπηρεσία αναζητά νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί.

Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, η 33χρονη αναζητούσε:

  • Γενετικά σύνδρομα καρδιάς.
  • Ισχαιμική υποξική εγκεφαλοπάθεια.
  • Διαζεπάμη (ηρεμιστικό).
  • Παιδιά και πρησμένοι λεμφαδένες.
  • Επιληπτικές κρίσεις.
  • Βραδυκαρδίες.
  • Χορήγηση καταστολής.
  • Πνευμονικό οίδημα.
  • Καρδιακή ανακοπή

Όπως σημειώθηκε πρόκειται για αναζητήσεις που αναμένεται να εξεταστούν περαιτέρω από τις αρχές με ορισμένες εξ αυτών να γίνονται μόλις 12 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μαρτυρία «βόμβα» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας: Αθωώνει την Ρούλα Πισπιρίγκου!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σημαντικά στοιχεία που ανατρέπουν την υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά ισχυρίζεται ότι έχει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος! Ενώ, ένα τραγούδι με τίτλο «Μία ρίμα για το κρίμα» γράφτηκε αποκλειστικά για την Ρούλα Πισπιρίγκου!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε ότι έχει στα χέρια του σημαντική μαρτυρία η οποία αθωώνει την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και διατείνεται ότι έγινε τραγικό λάθος με ευθύνη προσωπικού του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της κατηγορουμένης είπε ότι γνωρίζει για το περιεχόμενο της μαρτυρίας και ότι ο δημοσιογράφος διατίθεται να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στην 18η ανακρίτρια. Στην ίδια εκπομπή μίλησαν ακόμα η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share