Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε ραπ τραγούδι! «Ακόμη και ο δάβολος κοιτάζει φοβισμένα» (Video)

Σοκάρουν οι στίχοι του τραγουδιού

25 Μαΐου 2022 14:20
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε ραπ τραγούδι! «Ακόμη και ο δάβολος κοιτάζει φοβισμένα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ένα τραγούδι με τίτλο «Μία ρίμα για το κρίμα» γράφτηκε αποκλειστικά για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσα από εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». Παράλληλα, «φως» στις συνθήκες όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου και κυρίως στη συμπεριφορά της απέναντι στις υπόλοιπες κρατούμενες Κορυδαλλού έριξε συγγενής γυναίκας που κρατείται στην ίδια φυλακή με την 33χρονη φερόμενη ως σύγχρονη «Μήδεια».

Σκληροί στίχοι

Η 33χρονης μητέρα παρομοιάζεται με τέρας, ενώ γενικότερα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του «κομματιού» είναι ιδιαίτερα σκληροί.

Η ιστορία ξεκινά από την δημοσιοποίηση του θανάτου των κοριτσιών και στην πορεία περιγράφεται η στάση και η συμπεριφορά της κατηγορούμενης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και ακούστε ολόκληρο το τραγούδι:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας!»

«Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά τον θάνατο της Μαλένας» στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Την παραπάνω είδηση μετέφερε σήμερα Τετάρτη η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν πως «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κ. Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας», με την Κέλλυ Χεινοπώρου να αποσαφηνίζει πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».

Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Πισπιρίγκου

Όπως επισημάνθηκε, η κ. Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις, σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε συντάξει.

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών, θα υπάρξουν «τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share