Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Πιερία: Πλακώθηκαν στο ξύλο για μια...ξαπλώστρα

Πρωτοφανές περιστατικό!

24 Αυγούστου 2021 08:07
Πιερία: Πλακώθηκαν στο ξύλο για μια...ξαπλώστρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοφανές περιστατικό λεκτικού διαπληκτισμού και ξυλοδαρμού φέρεται να έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε παραλία της Κατερίνης, ανάμεσα σε μια οικογένεια και τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα grtimes.gr, ένα αντρόγυνο με τα παιδιά του επέλεξαν την παραλία της Κατερίνης για να απολαύσουν την όμορφη βραδιά και το ολόγιομο φεγγάρι. Όταν η γυναίκα κάθισε για λίγο σε ξαπλώστρα ξενοδοχείου, περιμένοντας το σύζυγό της, φέρεται να δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους ιδιοκτήτες του εν λόγω ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια όταν εμφανίστηκε ο άντρας της, υπέστη και εκείνος θύμα και μάλιστα βίαιης επίθεσης.

πιερία ξύλο ξαπλώστρα

Αμέσως μετά το επεισόδιο, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αποχώρησαν από το σημείο που εξελίχθηκε το περιστατικό και η οικογένεια μετέβη στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, προς το παρόν δεν είχε κατατεθεί κάποια καταγγελία ή μήνυση στην Αστυνομία, ούτε στους επίσημους φορείς των ξενοδόχων της Πιερίας.

Σοκ σε παραλία της Κρήτης – Νεκρή σε ξαπλώστρα 53χρονη τουρίστρια

Μια 53χρονη τουρίστρια πέθανε, πιθανόν από ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα στην παραλία της Παχιάς Άμμου, στην Παλαιόχωρα Χανίων.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, η γυναίκα που έκανε τις διακοπές της στην περιοχή, έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, στο σημείο έσπευσαν οι δύο ναυαγοσώστες που επιτηρούν την παραλία, ενώ στη συνέχεια έφτασαν για βοήθεια και ένας γιατρός μαζί με μια νοσηλεύτρια από το ιατρείο της Παλαιόχωρας. Χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν ένεση αδρεναλίνης στη γυναίκα, αλλά εκείνη δεν επανήλθε.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή, πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η ίδια είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία πριν από τρεις ημέρες, συνέχισε όμως τις διακοπές της.

 Σοκ σε παραλία της Κρήτης – Νεκρή σε ξαπλώστρα 53χρονη τουρίστρια

Κατερίνη: Νεκρή τουρίστρια σε πισίνα κλειστού ξενοδοχείου

Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στην Κατερίνη, καθώς μία γυναίκα 63 ετών βρέθηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου.

Η 63χρονη, που είναι υπήκοος Σερβίας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από οικείο της πρόσωπο που κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά. Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο ήταν κλειστό και άγνωστο παραμένει πώς κατάφερε η άτυχη γυναίκα να μπει μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε και τα αίτια θανάτου φαίνεται να είναι παθολογικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή. Κατά τις ίδιες πηγές, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης θα διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου η τουρίστρια βρέθηκε νεκρή.

Νεκρή τουρίστρια σε πισίνα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share